Οι δρομείς «αγκάλιασαν» και φέτος το “Tafros Run”

Οι δρομείς «αγκάλιασαν» και φέτος το “Tafros Run”

Οι δρομείς «αγκάλιασαν» και φέτος το “Tafros Run”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 557 ΦΟΡΕΣ

Μετά από δύο αναβολές λόγω καιρού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου από τον Α.Σ. Apollon Triathlon Club ο λαϊκός αγώνας δρόμου “Tafros Run 2023”, με την αρωγή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Ρόδου.


Από τους 173 που δήλωσαν συμμετοχή, τελικά λόγω των αναβολών του αγώνα έλαβαν μέρος 99 δρομείς όλων των ηλικιών που ολοκλήρωσαν τη διαδρομή 10 χιλιομέτρων, αποτελούμενη από τρεις γύρους στην πανέμορφη μεσαιωνική πόλη και Τάφρο της Ρόδου.

Η ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή, που απαρτίζεται από χώμα, τσιμέντο, άσφαλτο, πλάκες και βότσαλο, αποτελεί πρόκληση για πολλούς δρομείς. Μεγάλος νικητής ο Αγνουσιώτης Χρήστος με τον εκπληκτικό χρόνο 37:3Ακολούθησαν οι Λεβέντης Στέφανος με 39:05 και Κατσαράς Γιάννης με 40:3Στις γυναίκες, εξαιρετική ήταν η παρουσία των Κανέλλη Κωνσταντίνα με 49:19, Παπαντωνίου Καλλιόπη με 51:02 και Πολοβνίκοβα Κατερίνα με 53:05.


Ο σύλλογος μαζί με τους συμμετέχοντες δρομείς πραγματοποίησε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους γείτονέες μας στην Τουρκία, τα οποία παραδόθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στον πολιτιστικό σύλλογο μουσουλμάνων Ρόδου.


Παρόντες ήταν οι αντιπεριφερειάρχες Αθλητισμού Νίκος Νικολής και Ενέργειας, Βιομηχανίας & Φυσικών Πόρων Κάλλιστος Διακογεωργίου, οι οποίοι έδωσαν και την εκκίνηση του αγώνα. Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον αντιδήμαρχο Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων Δρ. Στέφανο Δράκο, η συνδρομή του οποίου συνέβαλε τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, για την εμπιστοσύνη που δείχνει κάθε χρόνο.


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Hellenic Red Cross στήριξε τους δρομείς με την παρουσία του, ενώ το Catering Omorfos πρόσφερε εδέσματα στους δρομείς. Ο Φώτης Γιακουμάκης εμψύχωνε τους αθλητές με τη μουσική του, ενώ ο φωτογράφος Michael Heller μέλος της λέσχης ερασιτεχνών φωτογράφων Ρόδου "CROP" κάλυψε τον αγώνα με τις υπέροχες λήψεις του.


Τέλος, οι διοργανωτές ευχαριστούν το Wheels Bike Shop για τη βοήθειά του και τον κ. Φωτεινό Αττιτή για τα μετάλλια.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!