Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους από τον δήμο Αγαθονησίου

Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους από τον δήμο Αγαθονησίου

Ανθρωπιστική βοήθεια προς τους σεισμόπληκτους από τον δήμο Αγαθονησίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1166 ΦΟΡΕΣ

Ο δήμος Αγαθονησίου συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και τη Συρία, που επλήγησαν από το φονικό σεισμό, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο του νησιού συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης (κουβέρτες, υπνόσακους, είδη ρουχισμού κ.α.).

Η μεταφορά των δεμάτων για τη Ρόδο έγινε δωρεάν με το “DODEKANISOS PRIDE” και για τα περαιτέρω ανάλαβε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Ο δήμαρχος Αγαθονησίου Ευάγγελος Κόττορος σε δηλώσεις του είπε: «Οφείλουμε ως άνθρωποι και ως Έλληνες να βοηθήσουμε και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας, τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας που αυτές τις στιγμές δοκιμάζονται σκληρά από μια πολύ μεγάλη ανθρώπινη τραγωδία.

Ευχαριστώ θερμά όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά μας αυτή, τους κατοίκους του Αγαθονησίου, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΥΕΤΟΥΣΑ», το προσωπικό του δήμου, τoν κ. Χρήστο Γ. Σπανό και τη DODEKANISOS SEAWAYS που πάντα συμβάλλει στις όποιες προσπάθειές μας».

Διαβάστε ακόμη

Περιοδεία Γ. Νικητιάδη στο Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου: Πρώτη στάση το Αγαθονήσι

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Ορκίστηκε για 5η συνεχόμενη θητεία ο Βαγγέλης Κόττορος Δήμαρχος του ακριτικού Αγαθονησίου και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αγαθονήσι: Παρέμβαση από το υπουργείο Ναυτιλίας

Αγαθονήσι: Ένα μήνα χωρίς πλοίο νησί – Στα όριά τους οι κάτοικοι

Παρέμβαση του πρωθυπουργού για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση ζητά ο δήμαρχος Αγαθονησίου

Δήμαρχος Αγαθονησίου εξελέγη ξανά ο Ευάγγελος Κόττορος

Στην τελική φάση η μελέτη του έργου: «Επέκταση Λιμένα Αγαθονησίου»