Στην Αθήνα οι σχολές χορού «Μαρί Γκίκα» και «Βίκη Φερδεκλή»

Στην Αθήνα οι σχολές χορού «Μαρί Γκίκα» και «Βίκη Φερδεκλή»

Στην Αθήνα οι σχολές χορού «Μαρί Γκίκα» και «Βίκη Φερδεκλή»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1301 ΦΟΡΕΣ

Στο ιστορικό θέατρο «ΟΛΥΜΠΙΑ» που μέχρι πρότινος στέγαζε την Εθνική Λυρική Σκηνή και πλέον μετονομάστηκε σε θέατρο «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» θα βρεθούν για να χορέψουν το Σάββατο 18/2, οι Σχολές Χορού «ΜΑΡΙ ΓΚΙΚΑ» και «ΒΙΚΗ ΦΕΡΔΕΚΛΗ» με τις μαθήτριές τους.

Συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του Χορού “4 FETE DE LA DANSE 2023” που διοργανώνει η Π.Ε.Α.Σ.Χ.Ο. (Πανελλήνια Ένωση Αναγνωρισμένων Σχολών Χορού.

Ως ιδρυτικά μέλη της, οι σχολάρχες Μ. Γκίκα και Β. Φερδεκλή αναχωρούν την Παρασκευή 19/2 αεροπορικώς με γκρουπ μαθητριών με τις δασκάλες τους.

Οι μαθήτριες των δυο Σχολών θα παρουσιάσουν χορογραφίες μπαλέτου, σύγχρονου και χιπ χοπ χορού και θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με μαθήτριες Σχολών από όλη την Ελλάδα, «ανοίγοντας» έτσι τους χορευτικούς τους ορίζοντες και δημιουργώντας νέες φιλίες.

Συγχρόνως θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάριο Σύγχρονου χορού σε studio χορού με καταξιωμένους καθηγητές.

Για τις Σχολές Χορού Μ. Γκίκα και Β. Φερδεκλή έχει γίνει θεσμός πλέον η συγκεκριμένη συμμετοχή, μια που καθε χρόνο δηλώνουν «παρούσες» στα “FETE” που διοργανώνει η Π.Ε.Α.Σ.Χ.Ο. αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τη δουλειά που γίνεται στις Σχολές τους.

Διαβάστε ακόμη

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου