Συμβαίνει τώρα: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Ρόδου- Λίνδου

Συμβαίνει τώρα: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Ρόδου- Λίνδου

Συμβαίνει τώρα: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Ρόδου- Λίνδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 22320 ΦΟΡΕΣ

Κλειστή αυτή την ώρα η Ρόδου- Λίνδου στο σημείο κοντά στο ατύχημα

Δύο σοβαρά τραυματίες απεγκλώβισαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ μέσα από τα αυτοκίνητα τους ,τα οποία έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών, οι διασώστες του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου. 

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο 11ο χιλιόμετρο της Ρόδου- Λίνδου, με κατεύθυνση προς το Φαληράκι όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, δύο οχήματα που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, συγκρούστηκαν αρχικά  μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα να "καρφωθεί" στη νησίδα, και το άλλο να βρεθεί 50 μέτρα παρακάτω, στη δεξιά πλευρά του δρόμου. 

Τα  σωστικά συνεργεία έδωσαν μάχη μεταλύτερη της μίας ώρας για να  απεγκλωβίσουν και τον δεύτερο οδηγό από το όχημα του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα, έκλεισε  ο δρόμος για τη διέλευση των οχημάτων και η ουρά των αυτοκινήτων ξεπερνούσε τα 2 χιλιόμετρα φθάνοντας στη διασταύρωση για Τσαϊρι.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του σοβαρού αυτού τροχαίο ατυχήματος,  θα διενεργήσει κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου, στελέχη του οποίου κατέγραψαν όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες από το σημείο.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδου διοργάνωσε εσπερίδα για τη Δημόσια Υγεία με ομιλήτρια την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη

Γιώργος Νικητιάδης : Στη Βουλή ο εκ νέου «ακτοπλοϊκός αποκλεισμός» Καρπάθου - Κάσου

Διάλεξη της αρχαιολόγου Χαρούλας Φανταουτσάκη στην οπλοθήκη de Milly

Κ. Τσουκαλάς: Στόχος του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές η δεύτερη θέση

Σε... μιλόνγκα μετατράπηκε χθες η πλατεία Δημαρχείου

Με λαμπρότητα εορτάστηκε χθες στη Σύμη η ιστορική επέτειος

Daily Express: H Κως ήταν το πιο ηλιόλουστο μέρος της Ευρώπης τον Μάιο!

Ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου από την 95 ΑΔΤΕ