Κοντός, Γκελερής, Τσιολάκη και Μένα του Αγήνορα στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τζούντο

Κοντός, Γκελερής, Τσιολάκη και Μένα του Αγήνορα  στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τζούντο

Κοντός, Γκελερής, Τσιολάκη και Μένα του Αγήνορα στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τζούντο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 898 ΦΟΡΕΣ

Με τέσσερις προκρίσεις και πολύ καλή γενικώς εμφάνιση, επέστρεψε στη Ρόδο την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η αποστολή του Αγήνορα, αφού συμμετείχε με πέντε αθλητές και τρεις αθλήτριες στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τζούντο Παίδων/Κορασίδων Α’ και Β’, για τα σωματεία της Νοτίου Ελλάδος, που διεξήχθη στο Sport Camp του Λουτρακίου. Εκεί βρέθηκαν πάνω από 330 οι νεαροί τζουντόκα, σε μια διοργάνωση, με συναρπαστικούς αγώνες και συμμετοχή 45 περίπου σωματείων.


Η αποστολή αρχικώς έφτασε στο Λουτράκι την Παρασκευή το απόγευμα για τη ζύγιση των τεσσάρων τζουντόκα της κατηγορίας ΠΒ’-ΚΒ’ που αγωνίστηκαν το Σάββατο. Την Κυριακή, κατά τη δεύτερη ημέρα των αγώνων, έλαβαν μέρος οι τέσσερις αθλητές των κατηγοριών ΠΑ’-ΚΑ’.


Στόχος όλων των αθλητών-αθλητριών ήταν να μπουν στην τελική οκτάδα της κατηγορίας τους, ώστε να προκριθούν στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τζούντο που θα διεξαχθεί από 10 έως 12 Μαρτίου.


Την αποστολή του Αγήνορα Ρόδου στο Λουτράκι, συνόδευσε ο προπονητής κ. Μιχάλης Κοντός, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (μαύρη ζώνη, 3dan), η υπεύθυνη της γραμματείας της σχολής κα. Καλλιόπη Μήσιου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και γονείς των αθλητών-αθλητριών.


Ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για την εμφάνιση, τη μαχητικότητα και την αγωνιστικότητά τους, παρά τις δυσκολίες της μετακίνησης και διαμονής και ευχαριστεί θερμά τους γονείς τους, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.


Αναλυτικά η παρουσία των αθλητών-αθλητριών του Αγήνορα:
Ιόλη-Μαρία Τσιολάκη πήρε την πρόκριση στην κατηγορία των Κορασίδων Β’ -36 κιλά. Ξεκίνησε με ήττα από την Παπαδοπούλου (ΑΣΑΡΤ) και μπήκε στα Repechage όπου νίκησε την Βασιλοπούλου Χ. (ΓΣ Ολυμπιονίκης Καλαμάτας). Στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε από την Παπανικολάου (ΑΣΔΧ) κατακτώντας την 7η θέση.

 


Ρωξάνα Μένα προκρίθηκε στην κατηγορία των Κορασίδων Β’ -52 κιλά. Πέρασε άνευ αγώνος (μπάι) στο δεύτερο γύρο, όπου ηττήθηκε λόγω τραυματισμού από την Παπιομύτη (Ακαδημία Χαϊδαρίου) κι έτσι δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον τελευταίο της αγώνα, κατακτώντας την 7η θέση.


- Ο Γιώργος Γκελερής προκρίθηκε στην κατηγορία των Παίδων Α’ -42 κιλά. Πέρασε μπάι στον δεύτερο γύρο, όπου ηττήθηκε μετά από αμφίρροπο αγώνα από τον Σαπουντζόγλου (Ακ. Πολ. Τεχνών) και στη συνέχεια, στα Repechage νίκησε τον Καβουρίδη (Ηλιούπολη). Στον τελικό για την 3η θέση ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Αναστασίου (ΑΟ Ραφήνας) κατακτώντας την 5η θέση.

 


Κωνσταντίνος Κοντός προκρίθηκε στην κατηγορία των Παίδων Α’ -60 κιλά. Στον πρώτο γύρο νίκησε άνετα με Ippon τον Περουκανέα (ΟΤΝΦ), ενώ στον δεύτερο αγώνα ηττήθηκε από τον Ράλλη (SHIAICLUB). Αφού μπήκε στα Repechage, ηττήθηκε από τον Ταχμαζίδη (Διόσκουροι) κατακτώντας τελικά την 7η θέση.


Στυλιανός-Ηλίας Πιπερίδης αγωνίστηκε στην κατηγορία των Παίδων Β’ -50 κιλά και πέρασε μπάι στον δεύτερο γύρο όπου νίκησε τον Μαμουχά (ΙΑΠΩΝ ΑΘ.). Στον τρίτο αγώνα ηττήθηκε από τον Χαριτίδη (Μυρμιδόνες), αλλά μπήκε στα Repechage και ηττήθηκε από τον Μπάρη (ΑΟ Ραφήνας).


- Ο Παύλος Κωτσίδης αγωνίστηκε επίσης στην ίδια κατηγορία των Παίδων Β’ -50 κιλά. Πέρασε μπάι στον δεύτερο γύρο και ηττήθηκε από τον Λιτσάκη (ΑΟΤΑ), αλλά στα Repechage όπου ηττήθηκε από τον Σφυρίδη (BUSHIDO).


- Η Ειρήνη Σκουρμαλλά, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια με παυσίπονα για τη μέση της, αγωνίστηκε στην κατηγορία των Κορασίδων Α’ -48 κιλά. Πέρασε μπάι στον δεύτερο γύρο όπου ηττήθηκε από τη Σαββίδου (ΕΟΣ Αχαρνών), και στη συνέχεια στα Repechage ηττήθηκε από την Προβατάρη (Τζούντο Φυλής), μένοντας οριακά εκτός οκτάδας.


- Ο Βασίλειος-Πανορμίτης Σταύρου αγωνίστηκε στην κατηγορία των Παίδων Α’ -50 κιλά. Στον πρώτο αγώνα ηττήθηκε από τον Λεντζάκη (ΑΟ Ιλίου), όμως συμμετείχε στα Repechage όπου ηττήθηκε πάλι στις λεπτομέρειες από τον Μποσδελακίδη (ΑΣΔΧ).

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης