Μίκα Ιατρίδη: Να πορευθούμε με σταθερότητα και προοπτική για την επόμενη ημέρα

Μίκα Ιατρίδη: Να πορευθούμε με σταθερότητα και προοπτική για την επόμενη ημέρα

Μίκα Ιατρίδη: Να πορευθούμε με σταθερότητα και προοπτική για την επόμενη ημέρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1238 ΦΟΡΕΣ

«Στόχος όλων μας στη ΝΔ είναι, να συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία η πατρίδα μας. Επίσης στόχος μας είναι να πορευθούμε με σταθερότητα και προοπτική για την επόμενη ημέρα».

Αυτό δήλωσε χθες στον “Sky Rodos”, μεταξύ άλλων, η βουλευτής της ΝΔ κ. Μίκα Ιατρίδη που θα είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής στα Δωδεκάνησα.

«Ενωμένοι όλοι οι συνάδελφοι αγωνιζόμαστε για τα Δωδεκάνησα. Αν και είμαι από τη Ρόδο νιώθω πως κατάγομαι από όλα τα νησιά του νομού.

Δεκαπέντε χρόνια, είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι δίπλα στους συμπολίτες μας. Δεν διαχωρίζω κανένα νησί. Συνεχίζουμε για την επόμενη ημέρα για να δούμε τα Δωδεκάνησά μας να προοδεύουν», δήλωσε η κ. Ιατρίδη.

Στο ερώτημα για το πώς θα κινηθεί στην προεκλογική περίοδο η κ. Ιατρίδη δήλωσε:
«Δεν εργάζομαι περιμένοντας την τελευταία στιγμή. Ο πρωθυπουργός μας ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τονίσει πως θα εξαντλήσουμε την τετραετία.

Με την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, δώσαμε μια μεγάλη μάχη και περάσαμε στη Βουλή προς ψήφιση πολλά και σημαντικά νομοσχέδια. Επομένως και στην τελική ευθεία προς τις εκλογές, θα κάνω αυτό που έκανα πάντα.

Να είμαι δηλαδή πάντα κοντά στους νησιώτες, να αφουγκράζομαι τις αγωνίες και τα προβλήματά τους. Για μένα στόχος και όλων μας είναι να νιώθουν οι άνθρωποι ασφάλεια και εμπιστοσύνη, για να πορευθούμε με σταθερότητα και ουσιαστική προοπτική για την επόμενη ημέρα. Αυτό έχουμε προτάξει και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», δήλωσε η κ. Ιατρίδη.

Η κ. Ιατρίδη αναφέρθηκε στο θέμα που αφορά τα δημόσια ακίνητα και τη χρήση αυτών από ιδιώτες με βάση και παρεμβάσεις που έχουν γίνει στη Βουλή.

Μίλησε, επίσης, για τους αγώνες που έδωσε για τους εργαζόμενους στον τουρισμό.
«Εν καιρώ πανδημίας έκανα παρέμβαση για να μπορούν να λαμβάνουν με λιγότερα ένσημα από ότι προέβλεπε ο νόμος το επίδομα ανεργίας οι εργαζόμενοι στον τουρισμό.

Ακόμη με προσπάθειες έγινε νόμος του κράτους, η εποχικότητα. Δούλεψα πολύ, για να δοθούν λύσεις σε προβλήματα», δήλωσε η κ. Ιατρίδη.

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch