Το Γυμνάσιο Χάλκης δίπλα στους σεισμόπληκτους

Το Γυμνάσιο Χάλκης δίπλα στους σεισμόπληκτους

Το Γυμνάσιο Χάλκης δίπλα στους σεισμόπληκτους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 777 ΦΟΡΕΣ

Το Γυμνάσιο ΛΤ Χάλκης ευαισθητοποιημένο από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία, ανταποκρίθηκε άμεσα στην καμπάνια συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο λαό της γειτονικής χώρας.

Το μικρό σχολείο επέδειξε τα κοινωνικά του αντανακλαστικά, αφού μαθητές, μαθήτριες εκπαιδευτικοί, γονείς, επιχειρηματίες και κάτοικοι της Χάλκης κινητοποιήθηκαν συγκεντρώνοντας ανθρωπιστικό υλικό για τους πληγέντες από τον σεισμό (τρόφιμα, ρουχισμό, υλικά καθαριότητας, κλπ).

Το υλικό που συγκεντρώθηκε συσκευάστηκε σε 18 κούτες και στάλθηκε στο Σύλλογο Μουσουλμάνων Ρόδου «Η αδελφοσύνη», προκειμένου να προστεθούν στους δεκάδες τόνους που συγκέντρωσαν οι συμπατριώτες Δωδεκανήσιοι και να διατεθούν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας της Τουρκίας.

Ο διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, ευχαριστούν θερμά τα παιδιά του σχολείου και τις οικογένειές τους, καθώς επίσης τους επιχειρηματίες και τους λιγοστούς κατοίκους του νησιού, που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ανταποκρίθηκαν με συγκινητικό τρόπο στην έκκληση για βοήθεια, αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν έχουν χρώμα, θρησκεία και πατρίδα.

Η προσφορά αυτή ας γίνει η αφορμή να απαλύνουμε τον πόνο των συνανθρώπων μας.



Διαβάστε ακόμη

Επιτυχημένη η αναβίωση του εθίμου " Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων " στη Χάλκη

Το Ξεκίνημα των Σφουγγαράδων στη Χάλκη: Μια Παράδοση που Αναβιώνει

Χώρος περίθαλψης για τα ζώα συντροφιάς στη Χάλκη

Τιμώμενο νησί η Χάλκη στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο

Ιδρυτική βραδιά της Λέσχης Lions Χάλκης

Στις Βρυξέλλες ο δήμαρχος Χάλκης, Ευάγγελος Φραγκάκης, για το έργο «Οικοδομώντας την Ευρώπη με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Κεντρικός ομιλητής σε Συνέδριο του Τορίνο ο δήμαρχος Χάλκης Φραγκάκης Ευάγγελος

Με καλούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Αρχαιολογικού Μουσείου Χάλκης