Σπουδαία διάκριση σε διαγωνισμό για τα κρασιά της EMERY

Σπουδαία διάκριση σε διαγωνισμό για τα κρασιά της EMERY

Σπουδαία διάκριση σε διαγωνισμό για τα κρασιά της EMERY

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 712 ΦΟΡΕΣ

Με τη συμπλήρωση, εφέτος, 100 ετών από την ίδρυση της EMERY Α.Β.Ε. (Since 1923), ήρθε μια ακόμη διάκριση για τον Ροδίτικο Αμπελώνα, μέσα από τα βραβεία που κέρδισαν οι οίνοι EMERY - Villare (Λευκός Ξηρός Π.Γ.Ε. εσοδείας 2022) και RODOS (Λευκός Ξηρός Π.Ο.Π. εσοδείας 2022), αποσπώντας στον πρόσφατο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης, Χάλκινο & Αργυρό, αντίστοιχα, βραβείο.

* Αναλυτικά οι βαθμολογίες:

∙ Villare Λευκός Ξηρός Π.Γ.Ε. εσοδείας 2022
➥ 86 (ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)
∙ RODOS Λευκός Ξηρός Π.Ο.Π. εσοδείας 2022
➥ 88 (ΑΣΗΜΕΝΙΟ
ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

Σε ανακοίνωσή του ο γενικός διευθυντής της EMERY Α.Β.Ε κ. Νικόλας Γ. Τριανταφύλλου αναφέρει τα εξής:

«Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη η χαρά και η τιμή, τόσο για εμένα, όσο και για τους συνεργάτες μου, που η Ρόδος μας, για ακόμη μια φορά, προβάλεται διεθνώς και καταξιώνεται ως ένα εξαιρετικό αμπελοτόπι, που δίνει «ΜΕΓΑΛΑ κρασιά», ισάξιο με άλλες σπουδαίες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας.

Ιδιαίτερες, κι από καρδιάς, ευχαριστίες, στον για πάνω από 30 έτη οινολόγο μας Κο. Στέργο Χατζησάββα, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πέρυσι, και, πολλά, θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, για τις σπουδαίες εφετινές διακρίσεις των οίνων μας, στον νέο οινολόγο της EMERY Α.Β.Ε. Κο. Δημήτρη Κατσάμπα, ο οποίος ανέλαβε να οδηγήσει τους οίνους EMERY, σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα διάκρισης και αναγνώρισης, για τους πιστούς μας, οινόφιλους, σε ολόκληρη την Ελλάδα, και..., τον κόσμο!!!

Βαθύτατα ευγνώμων σε όλους εσάς, που μας προτιμάτε και μας ξεχωρίζετε, εδώ και έναν αιώνα, δεσμευόμενος να συνεχίσουμε μαζί…, απολαμβάνοντας τα κρασιά μας, και..., για τα επόμενα 100 έτη!!!».

Διαβάστε ακόμη

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Πώς διαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα – Τι αλλάζει στις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ

«Μαζί για όσα αγαπάς! Μαζί για τα παιδιά!» από τα My market!

Αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Ο Όμιλος H Hotels Collection | Hatzilazarou Group μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου της Ρόδου

Δράση «ζωής» στη Ρόδο με τους μαθητές σε πρώτο πλάνο

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει