Δωρεάν στειρώσεις στα ζώα συντροφιάς στη Ρόδο

Δωρεάν στειρώσεις στα ζώα συντροφιάς στη Ρόδο

Δωρεάν στειρώσεις στα ζώα συντροφιάς στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4065 ΦΟΡΕΣ

Δωρεάν θα μπορούν να στειρώνουν το επόμενο διάστημα όσοι συμπολίτες μας έχουν ζώα συντροφιάς και μέχρι στιγμής δεν το έχουν κάνει, μετά την έγκριση της χρηματοδότησης του δήμου Ρόδου, για τον σκοπό αυτό, από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Όπως έκανε γνωστό, χθες, η εντεταλμένη πρωτογενούς τομεά κα Κική Πάττα-Αποστολίδη, εγκρίθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» η χρηματοδότηση του δήμου για να ξεκινήσουν δωρεάν στειρώσεις ζώων συντροφιάς σε όλο το νησί, προκειμένου να περιοριστεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα.

Η μελέτη που ετοιμάζουν είναι στην κατεύθυνση να μοιραστεί το νησί σε τρία σημεία (σ.σ. βόρειο, δυτικό και κεντρικό) και αφού γίνει συνάντηση με τους κτηνιάτρους που θα θέλουν να συμβληθούν, θα είναι δωρεάν σε όλους τους πολίτες.

Και δήλωσε: «Είναι μία μεγάλη επιτυχία αυτή, πραγματικά, και θέλω να ευχαριστήσω τον πρωτογενή τομέα, τον κ. Σήφη και τους υπαλλήλους, τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, γιατί φθάνουμε στο σημείο να κάνουμε πράγματα που θα βοηθήσουν και θα αλλάξουν τα πράγματα στο νησί μας».

Σημειώνεται ότι η χρηματοδότηση είναι για την «στείρωση αδέσποτων ζώων συντροφιάς δήμου Ρόδου» και το ύψος της ανέρχεται στο ποσό των 52700 ευρώ.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»