Θλίψη και συγκίνηση στη Ρόδο για τον θάνατο 43χρονης καθηγήτριας

Θλίψη και συγκίνηση στη Ρόδο για τον θάνατο 43χρονης καθηγήτριας

Θλίψη και συγκίνηση στη Ρόδο για τον θάνατο 43χρονης καθηγήτριας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 17088 ΦΟΡΕΣ

Θλίψη και συγκίνηση επικρατεί στη Ρόδο αλλά και στα Τρίκαλα από τα οποία κατάγονταν, για τον θάνατο της 43χρονης καθηγήτριας Αγγλικής Φιλολογίας Ευγενίας Αναστασίου, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας τους τελευταίους μήνες.

Η 43χρονη, υπηρετούσε στο Μουσικό Σχολείο της Ρόδου και είχε διοριστεί πριν από δύο περίπου χρόνια στο νησί μας, ως καθηγήτρια και τοποθετήθηκε στο Μουσικό Σχολείο της Ρόδου. Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο προϊστάμενος Β βάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, κος Γιάννης Παπαδομαρκάκης, επισήμανε ότι επρόκειτο για μια εξαιρετική εκπαιδευτικό και άνθρωπο η οποία δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή και παράλληλα εξέφρασε τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Σε ψήφισμά του ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου της Ρόδου αναφέρει:

«Στη Ρόδο, σήμερα 24 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή,ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου της αγαπημένης συναδέλφουΑναστασίου Ευγενίας,κλάδου ΠΕ06 Αγγλικής Φιλολογίας, εκτιμώντας το ήθος και την δεκαετή προσφορά της στην εκπαίδευση.

Η συνάδελφος μας, μονιμοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2021 και από πέρσι είχε οργανική θέση στο Σχολείο μας. Εξαιρετική εκπαιδευτικός και συνάδελφος, πάντα εγκάρδια, με χαμόγελο και ευγένεια, καλλιεργώντας την αγάπη για μάθηση, τον αλληλοσεβασμό και ενθαρρύνοντας τα παιδιά για γνώση και δημιουργία. Βαθιά συγκινημένοι από την απώλεια της συναδέλφου, αποφασίσαμε ομόφωνα:

-να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους συγγενείς της.

-να καταθέσουμε στεφάνι και να δεηθούμε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της σε Εκκλησία της Ρόδου, λόγω αδυναμίας του Συλλόγου να παραστεί στην εξόδιο Ακολουθία, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στα Τρίκαλα.

-να καταθέσουμε χρηματικό ποσό στη μνήμη της, σε δημόσιο ίδρυμα.

Αιωνία της η μνήμη. Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Εκατοντάδες πιστοί κατέκλυσαν τις εκκλησίες μας σήμερα το πρωί για τη λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων

Ποιοι κηρύχθηκαν έκπτωτοι στα τοπικά συμβούλια της Ρόδου

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στο δημοτικό συμβούλιο με φόντο την έκπτωση των δύο συμβούλων

Την Κυριακή ανοίγει τις πόρτες της η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Μεσαιωνική Πόλη

Με τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη συναντήθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά

Χρ. Καραγιάννη: «Ή θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας διάλεξε η TUI ή θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ότι μας διάλεξε η TUI ή αυτή η συνεργασία ήταν προδιαγεγραμμένη …»