20 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάρτιο στο λιμάνι της Ρόδου (βίντεο)

20 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάρτιο στο λιμάνι της Ρόδου (βίντεο)

20 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάρτιο στο λιμάνι της Ρόδου (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3210 ΦΟΡΕΣ

Αισθητή αύξηση θα καταγράψει τον επόμενο μήνα η κίνηση στην κρουαζιέρα, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από τις τοπικές αρχές σε συνεννόηση με τις εταιρείες, αναμένεται να καταπλεύσουν στη Ρόδο 20 κρουαζιερόπλοια.

Η φετινή σεζόν ξεκινά δυναμικά για το νησί μας και μάλιστα αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση στην κρουαζιέρα, αφού σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, αναμένεται η προσέγγιση άνω των 400 κρουαζιερόπλοιων.

Ο Μάρτιος λοιπόν ξεκινά δυναμικά για τη Ρόδο, ενώ όσο προχωρά ο καιρός τόσο ο αριθμός των πλοίων θα αυξάνεται για να κορυφωθεί τους καλοκαιρινούς μήνες, και όλοι προσβλέπουν στην κάλυψη των κενών κατά τα χρόνια της πανδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον επόμενο μήνα θα έχουμε και δύο διανυκτερεύσεις κρουαζιερόπλοιων, ενώ στις 29 Μαρτίου η κίνηση στο λιμάνι θα χτυπήσει «κόκκινο» καθώς εκείνη τη μέρα θα αγκυροβολήσουν τέσσερα κρουαζιερόπλοια.

Αυτό είναι ενδεικτικό της μεγάλης αύξησης που θα σημειωθεί στην κρουαζιέρα η οποία αναμένεται να αναδείξει το 2023 ως την καλύτερη χρονιά των τελευταίων ετών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του επόμενου μήνα έχει ως εξής:

Διαβάστε ακόμη

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο