Ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα

Ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα

Ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2727 ΦΟΡΕΣ

Με ασθενοφόρο έχει εξοπλιστεί εδώ και λίγες ημέρες το Κέντρο Υγείας ‘Εμπωνα. Πρόκειται για ένα χρόνιο αίτημα της κοινότητας και του προσωπικού του Κέντρου Υγείας καθώς ένα ασθενοφόρο είναι αναγκαίο σε μια περιοχή απομακρυσμένη, με μεγάλη απόσταση από το νοσοκομείο της Ρόδου και με αρκετά περιστατικά κατά τους θερινούς μήνες.

Το ασθενοφόρο παρέλαβαν την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου από το λιμάνι της Ρόδου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και διευθυντής της χειρουργικής, ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Ρόδου, Μιχάλης Σοκορέλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Νεκτάριος Φλοσκάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Έμπωνα, Γιάννης Χριστοφοράκης, και ο πρόεδρος της κοινότητας Γενναδίου κ. Σταύρος Ακκούρης.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Ακκούρης αναφέρει:

«Κάτω από τη μέριμνα και τον σχεδιασμό του διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου κυρίου Χρήστου Ροϊλού για τις διακομιδές των απομακρυσμένων περιοχών των Δημοτικών Ενοτήτων νότιας Ρόδου και Ατταβύρου, στις 12 Ιανουαρίου παραλάβαμε το ασθενοφόρο του Γενναδίου.

Ένα δεύτερο ασθενοφόρο για το Κέντρο Υγείας Έμπωνα παραλάβαμε στις 24 Φεβρουαρίου από το καράβι στο λιμάνι της Ρόδου από την 2η ΔΥΠΕ με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και διευθυντή της χειρουργικής, ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Ρόδου κύριο Μιχάλη Σοκορέλο, τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ατταβύρου και αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρησιακής Ετοιμότητας κύριο Νεκτάριο Φλοσκάκη, τον πρόεδρο της κοινότητας Έμπωνα κ. Γιάννη Χριστοφοράκη, και τον οδηγό του ασθενοφόρου κ. Γιάννη Φούντα.

Παραδώσαμε το ασθενοφόρο στον αναπληρωτή συντονιστή του Κέντρου Υγείας Έμπωνα κύριο Σάββα Λουκαΐδη και στο προσωπικό του. Στην παραλαβή του ασθενοφόρου στο λιμάνι της Ρόδου παρευρέθηκαν η νοσηλεύτρια του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου κυρία Ειρήνη Μαστρονικόλα και ο οδηγός κύριος Γιάννης Χατζηιωάννου.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» για την παραλαβή και παράδοση του ασθενοφόρου, ο πρόεδρος κοινότητας Έμπωνα κ. Γιάννης Χριστοφοράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του και ευχαρίστησε τον αναπληρωτή συντονιστή του Κέντρου Υγείας Έμπωνα κύριο Σάββα Λουκαΐδη, καθώς και τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Νεκτάριο Φλοσκάκη για την άψογη συνεργασία τους.

«Με το ασθενοφόρο που παραδώσαμε ο οδηγός του Κέντρου Υγείας θα πραγματοποιεί την πρωινή βάρδια και αναμένουμε ακόμα ένα ασθενοφόρο προκειμένου να υπάρχει 24ωρη κάλυψη για όλα τα περιστατικά της περιοχής» δήλωσε ο κ. Χριστοφοράκης.

Διαβάστε ακόμη

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος