Προγραμματική σύμβαση για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο Ρόδου

Προγραμματική σύμβαση για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο Ρόδου

Προγραμματική σύμβαση για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 689 ΦΟΡΕΣ

Υπεγράφη ανάμεσα στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου η προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων που υπάρχουν στις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και Περιτοναϊκής Κάθαρσης στο νοσοκομείο του νησιού μας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου λειτουργεί Μονάδα Τεχνητού Νεφρού η οποία χρήζει αναβάθμισης για να εξασφαλιστεί η αρτιότερη λειτουργία της για το προσωπικό και η παροχή ποιοτικότερης πρωτοβάθμιας φροντίδας για τους ασθενείς.

Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, είναι ο φορέας χρηματοδότησης του έργου ποσού 137.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, είναι ο φορέας υλοποίησης της πράξης που έχει τον τίτλο «Αναβάθμιση εγκαταστάσεων των Μονάδων
Τεχνητού Νεφρού και Περιτοναϊκής Κάθαρσης του Γ.Ν. Ρόδου».

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται η αναβάθμιση εγκαταστάσεων των Μονάδων Τεχνητού Νεφρού και Περιτοναϊκής Κάθαρσης του Γ.Ν. Ρόδου με τη μετατροπή του τετράκλινου θαλάμου της περιτοναϊκής κάθαρσης σε δύο δίκλινους θαλάμους ασθενών και των αποδυτηρίων προσωπικού των Μονάδων και δύο γειτονικών γραφείων που ανήκουν στις κοινωνικές υπηρεσίες σε ένα τρίκλινο θάλαμο ασθενών.

Επιπλέον ο χώρος αναμονής των γραφείων των κοινωνικών υπηρεσιών θα μετατραπεί σε αποθήκη των Μονάδων.

Τέλος θα πραγματοποιηθούν αντικαταστάσεις δαπέδων και ανακαίνιση χρωματισμών σε διάφορους χώρους των Μονάδων και θα αντικατασταθούν όλες οι σωληνώσεις ύδρευσης και κλιματισμού τους.

Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση της πράξης με το ποσό των 137.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου αναλαμβάνει την υποχρέωση εκτέλεσης της έργου και να μεριμνήσει για τη χορήγηση των απαιτούμενων εγκρίσεων και αδειοδοτήσεων από τους αρμόδιους φορείς.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας