Επίτιμη δημότης Νισύρου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 7 Μαρτίου

Επίτιμη δημότης Νισύρου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 7 Μαρτίου

Επίτιμη δημότης Νισύρου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 7 Μαρτίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 835 ΦΟΡΕΣ

Επίτιμη δημότης Νισύρου θα ανακηρυχθεί, από το δημοτικό συμβούλιο της Νισύρου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελαροπούλου.

Η τελετή για την αναγόρευση της Προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμη δημότη του νησιού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου, μετά τις εκδηλώσεις για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου όπως έγινε γνωστό από τον δήμαρχο της Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αφιχθεί στο νησί το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Μαρτίου. Θα επισκεφθεί το Ηφαίστειο της Νισύρου, τα μουσεία αλλά και την Ιερά Μονή της Παναγίας Σπηλιανής.

«Η κ. Σακελλαροπούλου θα μείνει στη Νίσυρο και την Τρίτη 7 Μαρτίου και θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 75 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου. Η επίσκεψή της είναι υψηλού συμβολισμού», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Νισύρου.

Διαβάστε ακόμη

Δήμος Νισύρου: 76 χρόνια μετά, οι Παλαιστίνιοι ζουν ξανά δεύτερη Νάκμπα

Εντοπίστηκαν 44 αλλοδαποί στη Νίσυρο νωρίς το πρωί

Διανομή κατσικιών για το Πάσχα από τον δήμο της Νισύρου

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ζωντανή μετάδοση των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στη Νίσυρο

Ο δήμαρχος Νισύρου στις Βρυξέλλες σε συνάντηση του δικτύου "Οικοδομώντας την Ευρώπη με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης - Building Europe with local councilors BELC"

Αναβίωσε στη Νίσυρο το έθιμο της «Καλαντήρας»

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών