Βοήθεια στην Τουρκία έστειλαν χθες οι αστυνομικοί

Βοήθεια στην Τουρκία  έστειλαν χθες οι αστυνομικοί

Βοήθεια στην Τουρκία έστειλαν χθες οι αστυνομικοί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 748 ΦΟΡΕΣ

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία προς ενίσχυση των σεισμοπαθών της γείτονα χώρας, έστειλε χθες το διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου.

Με τη βοήθεια του Προξενείου της Τουρκίας στο νησί μας, συγκεντρώθηκαν όλα τα κιβώτια στο τελωνείο της Ρόδου και μαζί με άλλα όπως από τους Γιατρούς της Καρδιάς και το Δημοτικό Σχολείο Μαριτσών, φορτώθηκαν στο πλοίο που τα μετέφερε χθες στο Φετιγέ και από εκεί θα γίνει η διανομή σε περιοχές που έχουν ανάγκη.

Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο φονικό σεισμό που σημειώθηκε πριν λίγο καιρό στη γειτονική μας χώρα και αρκετοί από αυτούς που διασώθηκαν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ακόμη και διαβίωσης, για αυτό και κάθε βοήθεια είναι σημαντική.

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου συγκέντρωσαν διάφορα είδη προς βοήθεια των σεισμοπαθών της Τουρκίας.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών / Τοπικής Διοίκησης Δωδεκανήσου κ. Στέλιος Βιτζηλαίος δήλωσε τα εξής:

«Βρεθήκαμε μαζί με τους υπαλλήλους του Τουρκικού Προξενείου στη Ρόδο και παραδώσαμε δώδεκα χαρτοκιβώτια με είδη ρουχισμού, προκειμένου να αποσταλούν στους συνανθρώπους μας στην Τουρκία που επλήγησαν από τον φονικό σεισμό τον περασμένο μήνα.

Είναι μία από τις κοινωνικές δράσεις που κάναμε ως Διεθνής Ένωση Αστυνομικών και υπηρετώντας τα ιδανικά του «υπηρετώ δια της φιλίας, της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας».

Διαβάστε ακόμη

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη