Ο διαγωνισμός του Εθνικού Θεάτρου θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα

Ο διαγωνισμός του Εθνικού Θεάτρου θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα

Ο διαγωνισμός του Εθνικού Θεάτρου θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 610 ΦΟΡΕΣ

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου με τηλεδιάσκεψη η οικονομική επιτροπή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για να εξετάσει τρέχοντα θέματα μεταξύ των οποίων και την πορεία του διαγωνισμού που αφορά το έργο αποκατάστασης και λειτουργίας του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου.

Ειδικότερα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού που αφορά τον έλεγχο και την αξιολόγηση των δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικής προσφοράς-μελέτης για την ανάδειξη του προσωρινού μειοδότη και η οικονομική επιτροπή θα πρέπει να προχωρήσει στην έγκριση του πρώτου πρακτικού της επιτροπής του ηλεκτρονικού διαγωνισμού, αναφορικά με τα παραπάνω.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαγωνισμό κατατέθηκε προσφορά από μία μόνο εταιρεία η οποία βάσει του νόμου δεν αποκλείεται από το διαγωνισμό και μπορεί να συνεχίσει κανονικά χωρίς πρόβλημα αν πληροί τις προϋποθέσεις.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών έργων κατέθεσε κάποιες ενστάσεις ενώ έθεσε και όρους αναφορικά με τη διαδικασία του διαγωνισμού παρά το ότι όλες οι λεπτομέρειες είχαν ήδη προβλεφθεί από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του υπουργείου πολιτισμού και της περιφέρειας, οι οποίες τελικά προσπεράστηκαν.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Έγκριση όρων δημοπράτησης, ορισμός επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού και ορισμός πιστοποιημένου χρήστη (χειριστή) για την ανάθεση του υποέργου: «Κατασκευή Μονάδας προεπεξεργασίας υπολειπόμενων σύμμεικτων αστικών αποβλήτων και κομποστοποίησης προδιαλεγμένου οργανικού κλάσματος και Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτωνάνδρου» της Πράξης «Δράσεις Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων στο Δήμο άνδρου» με Κωδικό ΟΠΣ 5060722.

2. έγκριση 1ου πρακτικού (1ο στάδιο – έλεγχος - αξιολόγηση «Δικαιολογητικών Συμμετοχής» και «Τεχνικής Προσφοράς- Μελέτης» για την ανάδειξη προσωρινού μειοδότη) της επιτροπής του ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού με συστημικό α/α. 195341 για το έργο: «Αποκατάσταση και λειτουργία Εθνικού Θεάτρου Ρόδου».

3. έγκριση όρων δημοπράτησης, ορισμός επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού και ορισμός πιστοποιημένου χρήστη (χειριστή) για την ανάθεση του υποέργου: «Τεχνικός Σύμβουλος για το έργο «Κατασκευή ΧΥΤΥ Μήλου και Μονάδας Κομποστοποίησης Βιοαποβλήτων Μήλου» της Πράξης «Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων δήμου Μήλου» με Κωδικό ΟΠΣ 5002059.

4. έγκριση 1ου πρακτικού (1ο Στάδιο: Αποσφράγιση (υπό)φακέλων: «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» και «Τεχνικής Προσφοράς») της Διεξαγωγής του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με Αρ. Συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ): 194819, για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της Μελέτης με τίτλο: «Μελέτη Κατασκευής Ανισόπεδου Κόμβου στη Διασταύρωση Ε.Ο. Ρόδου – Λίνδου με τη Διασταύρωση της Ε.Ο. Ανατολικές Ακτές – Αεροδρόμιο στη Ν. Ρόδο».

5. Έγκριση 1ου πρακτικού (1ο Στάδιο : Αποσφράγιση (υπό)φακέλων: «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» και «Τεχνικής Προσφοράς») της Διεξαγωγής του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με Αρ. Συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ): 195175, για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη Αντιπλημμυρικής Προστασίας Οικισμού Λάρδου Ρόδου».

6. έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) και 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης Εργασιών του έργου: «Επισκευή - συντήρηση κτηρίων Αστυνομίας Ρόδου».

7. έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «άρση καταπτώσεων και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας σε τμήμα της Επαρχιακής οδού ΑΡΓΙΝΩΝΤΑ-ΣΚΑΛΙΑ ν. Καλύμνου».

8. έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στη θέση ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ν. Καλύμνου».

9. έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Βελτίωση Ασφαλείας τμήματος επαρχιακής οδού Πόθια - Βαθύ ν. Καλύμνου».

10. Εισήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης αρμοδιότητας περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Περιφερειακής Ενότητας Κω».

11. έγκριση α)προσφυγής στη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση (άρθρο 32γ του Ν. 4412/2016), Β) των όρων δημοπράτησης και γ) επιτροπής διαγωνισμού του έργου:«Αποκατάσταση τμήματος επαρχιακής οδού στη θέση 14 Μάρτυρες ν. Μήλου».

12. έγκριση 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διεξαγωγής του Διαγωνισμού με τίτλο: Προμήθεια εξοπλισμού των αιθουσών θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και οδηγών για την υλοποίηση των απαιτήσεων της παρ.2 του άρθρου 8 του Ν. 4850/2021 του Ν. Κυκλάδων της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου».

13. Κήρυξη ή μη έκπτωτου του ΚΤΕΛ Άνδρου από την υπηρεσία της μεταφοράς μαθητών ν. Άνδρου.

14. έγκριση όρων διακήρυξης και επιτροπής διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ (Πράξη 5029272).

15. έγκριση πρακτικού Αξιολόγησης Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του Διαγωνισμού για την «Προμήθεια εξοπλισμού των αιθουσών θεωρητικών εξετάσεων οδηγών για την Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Ν. Δωδ/σου».

16. έγκριση συγκρότησης επιτροπής μικροεπισκευών στις κτηριακές εγκαταστάσεις των υπηρεσιών της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου).

17. έγκριση συγκρότησης επιτροπής παραλαβής προμηθειών ειδών και υπηρεσιών της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Περιφερειακή Ενότητα Κω).

18. Κατάρτιση Μεσοπρόθεσμου προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2024-2027 του Υποτομέα των ΟΤΑ.

19. Τροποποίηση απόφασης 599/2022 (ΑΔΑ: 94ΤΚ7ΛΞ-ΘΣΖ) Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα: Οικονομικός Απολογισμός περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οικονομικού έτους 2021.

20. Δικαστικές Υποθέσεις Δωδεκανήσου.

21. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

22. έγκριση συμπληρωματικής πίστωσης δράσεως Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου.

23. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

24. έγκριση κίνησης οχημάτων, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

25. Ορθές επαναλήψεις αποφάσεων, οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

26. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων, περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

27. Επικύρωση πρακτικών 2ης/23-01-2023 συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας