Αουτσάιντερ ο Κολοσσός σήμερα στην Καλλιθέα αλλά…

Αουτσάιντερ ο Κολοσσός σήμερα στην Καλλιθέα αλλά…

Αουτσάιντερ ο Κολοσσός σήμερα στην Καλλιθέα αλλά…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 529 ΦΟΡΕΣ

Μετά από σχεδόν έναν μήνα ο Κολοσσός μπαίνει ξανά στη «μάχη» του πρωταθλήματος με τον αγώνα στην Καλλιθέα απέναντι στον Ολυμπιακό σήμερα στις 15.45.

Χωρίς τον Μαρκίς Τιγκ λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο αλλά και τον Σωτήρη Μπιλλή που χάνει τη σεζόν, οι «θαλασσί» θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με αντίπαλο μια από τις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης ως συνέχεια ενός δύσκολου προγράμματος.

Συγκλονισμένος από το δυστύχημα στα Τέμπη ο Τι Τζέι Σταρκς
Τη θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και την άποψή του για την αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, μοιράστηκε ο Τι Τζέι Σταρκς στο kolossosbc.gr.

Ο Αμερικανός ανέφερε: «Πριν από μερικές ημέρες βιώσαμε όλοι μία τραγική κατάσταση, εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη. Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των εκλιπόντων.

Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν και εύχομαι να μη βιώσουμε παρόμοια κατάσταση στο μέλλον. Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά στο επόμενο ματς. Αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο, αλλά ευχάριστο παιχνίδι.

Ο κόουτς θα έχει το πλάνο του για το παιχνίδι και από εμάς εξαρτάται να το εκτελέσουμε. Είμαστε το αουτσάιντερ στο ματς, αλλά πιστεύω ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, παίζοντας δυνατά».

Από προχθές το απόγευμα μάλιστα η ΚΑΕ Κολοσσός ενημέρωσε ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα, ενώ μερικοί ίσως να προμηθεύτηκαν κάποια χθες από κάποιες ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!