Αναζητείται χώρος στη Ρόδο για κοιμητήριο ζώων συντροφιάς

Αναζητείται χώρος στη Ρόδο για κοιμητήριο ζώων συντροφιάς

Αναζητείται χώρος στη Ρόδο για κοιμητήριο ζώων συντροφιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1430 ΦΟΡΕΣ

Χώρο για τη δημιουργία κοιμητηρίου ζώων συντροφιάς στην πόλη της Ρόδου, ψάχνουν οι αρμόδιοι του δήμου, όπως έκανε γνωστό, χθες, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ . Θανάσης Στάμου.

Όπως είπε, μετά από συνεννόηση με τον δήμαρχο, κ. Αντώνη Καμπουράκη, με το σκεπτικό ότι είμαστε ένας πολιτισμένος λαός, βρίσκονται στη διαδικασία εξεύρεσης χώρου για τη δημιουργία ενός κοιμητηρίου ζώων συντροφιάς, δηλαδή για τα γατάκια και τα σκυλάκια που έχουν οι οικογένειες, ώστε να υπάρχει ένας χώρος να τα εναποθέσουν όταν φύγουν από τη ζωή.

«Είναι ένα στοιχείο το οποίο δείχνει πολιτισμό και τιμάμε τα ζωάκια αυτά τα οποία μας κρατούσαν συντροφιά ώστε να μη βρίσκονται είτε στα σκουπίδια ή θαμμένα από εδώ και από εκεί.

Νομίζω ότι είναι δείγμα πολιτισμού και θα το χαιρετίσουν και οι φιλοζωικές εταιρείες αλλά και ο πολιτισμένος λαός της Ρόδου», είπε ο κ. Στάμου.

Μόλις εξευρεθεί ο χώρος, άμεσα και χωρίς τυμπανοκρουσίες, όπως είπε χαρακτηριστικά, θα διαμορφωθεί σε κοιμητήριο ζώων συντροφιάς, ώστε να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας που θα μπορούν να επισκέπτονται τα ζωάκια τους όταν πια φύγουν από τη ζωή.

Διαβάστε ακόμη

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»