Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Κολοσσός με την ΑΕΚ

Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Κολοσσός με την ΑΕΚ

Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Κολοσσός με την ΑΕΚ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 502 ΦΟΡΕΣ

 

 

Σ’ άλλο ένα παιχνίδι ο Κολοσσός γνώρισε την ήττα 95-89, αφού δεν κατάφερε να φύγει σήμερα με το ροζ φύλλο αγώνος από το κλειστό των Άνω Λιοσίων απέναντι στην ΑΕΚ. Σίγουρα η ομάδα από το νησί μας δεν μπόρεσε να παίξει τις κατάλληλες άμυνες και να σταματήσει τις ασίστ των αντιπάλων της που κυριάρχησαν κάτω από το καλάθι και στον …αέρα. Στο τέλος οι «θαλασσί» το πάλεψαν για να ηττηθούν με διαφορά κάτω από έξι πόντους και να έχουν το αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας, αλλά δεν τα κατάφεραν.

 

Πώς κύλησαν οι περίοδοι

 

Μετά το σερί 8-0 από την ΑΕΚ στο ξεκίνημα, ο Κολοσσός κατάφερε στα 4.00’’ πριν τη λήξη να μπει μπροστά 10-11, όμως χωρίς αρκετή προσήλωση στην άμυνα, άφησε τους «κιτρινόμαυρους» να κυριαρχήσουν κυρίως κάτω από το καλάθι, με αποτέλεσμα στο τέλος της περιόδου να έχουμε το 23-19.

 

Η δεύτερη περίοδος ήταν εξαιρετική με ωραίο μπάσκετ από τις δύο ομάδες χάρις στις …διορθωτικές κινήσεις στις αλλαγές από τους προπονητές, έχοντας όμως η ΑΕΚ μια ελαφρά υπεροχή μες στη ρακέτα. Παρόλα αυτά ο Κολοσσός ήταν απίστευτα μαχητικός, παρέμενε κοντά στο σκορ και το 51-46 έδειχνε πως θα το πάλευε ως το τέλος.

 

Απίστευτη έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης από τον Κολοσσό στο πρώτο μισό της τρίτης περιόδου, έδωσε την ευκαιρία στον Γόντικα κατ’ αρχάς να κάνει… ό,τι θέλει, δείχνοντας παράλληλα οι «θαλασσί» αρκετές αδυναμίες στην άμυνα και στις μάχες στη ρακέτα. Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ξεφύγουν ακόμη και με δεκαπέντε πόντους (65-50) κι απλώς η ομάδα του νησιού μας αρκέστηκε στο να… ψαλιδίσει κάπως τη διαφορά.

 

Στην τέταρτη περίοδο η ΑΕΚ διατήρησε το υπέρ της μομέντουμ, ενώ ο Κολοσσός δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην άμυνα, περισσότερο για να σταματήσει τις επιτυχημένες ασίστ των αντιπάλων του. Επίσης οι «θαλασσί» δεν μπόρεσαν να βελτιώσουν τα ποσοστά τους στα σουτ από μακριά για να διεκδικήσουν τη νίκη, φτάνοντας έτσι στο 95-89.

 

 

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 51-46 (ημ.), 81-68, 95-89

 

Διαιτησία: Κορομηλάς, Μπακάλης, Μηλαπίδης

 

ΑΕΚ (Καντζούρης): Λεμάρ, Φλιώνης 10 (2), Μάιλς 6 (1), Γόντικας 17, Ουίλιαμς 21 (1), Πετρόπουλος, Ξανθόπουλος, Οριόλα 10, Γιάκκοβιτς 14, Μάντσεν 2, Παπαδάκης 3 (1), Στρέλνιεκς 12 (2).

 

Κολοσσός (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος 7 (1), Ντίξον 12 (2), Χατζηδάκης, Κατσίβελης 11, Γιαννόπουλος 5 (1), Σταρκς 20 (2), Μορέιρα 11, Γιανγκ 3 (1), Κόφεϊ 11,

 

 

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ