Διευκρινίσεις του Μιχάλη Παυλούς για το θέμα του κλωβού ρίψεων στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Διευκρινίσεις του Μιχάλη Παυλούς για το θέμα του κλωβού ρίψεων στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Διευκρινίσεις του Μιχάλη Παυλούς για το θέμα του κλωβού ρίψεων στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 499 ΦΟΡΕΣ

Με επιστολή του στη «Ροδιακή», ο Μιχάλης Παυλούς, μέλος της ΕΑΣ Δωδεκανήσου, θέλησε να προβεί σε κάποιες διευκρινήσεις σχετικώς με το ρεπορτάζ περί των θεμάτων που αφορούν την κατάσταση του κλωβού ρίψεων στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Βάσει αυτής, ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κάτι σε προσωπικό επίπεδο με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη, όμως η αγωνία του για το πώς θα τελεστούν στην εγκατάσταση οι αγώνες στίβου των επόμενων ημερών ήταν αυτή που τον οδήγησε στο να έχει η παρέμβασή του στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, περισσότερο χαρακτήρα υπενθύμισης.

Αναλυτικά:
«Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις, σε σχέση με το άρθρο της εφημερίδας ΡΟΔΙΑΚΗ της Τρίτης 14/03/23 για την κατάσταση του προπονητηρίου ρίψεων, καθώς και της μη αντικατάστασης της υφιστάμενης, από κατασκευής (2007), ανεπαρκούς περίφραξης του κυρίως σταδίου στίβου, είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε διευκρινήσεις.

Ήμουν παρών στη διεξαγωγή της ημερίδας ρίψεων του Σωματείου Εμμ. & Μαίρης ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ το περασμένο Σάββατο και ήμουν εγώ που, ανησυχώντας για τους επικείμενους Σχολικούς Πανδωδεκανησιακούς αγώνες στίβου (23/03), παρακάλεσα τον δημοσιογράφο κο Πατσάη να αναφερθεί στις ελλείψεις των μέσων διεξαγωγής των αγώνων ρίψεων (Σφυροβολία-Δισκοβολία) του προπονητηρίου των ρίψεων, αλλά και του κυρίως σταδίου(κλωβός).

Η παράκληση είχε το χαρακτήρα της ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ προς τον ΔΟΠΑΡ, και όχι τη μορφή καταγγελίας.
- Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ δεν έχει καμιά εμπλοκή, σε σχέση με τον δημοσιογράφο για το συγκεκριμένο άρθρο. Ήταν προσωπική παράκληση.

- Σε ό,τι αφορά στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κύριο Κολιάδη, που ήταν και ο αποδέκτης της... υπενθύμισης, έχω να πω τα ακόλουθα, από καρδιάς.

- Πρόκειται για άνθρωπο που εκτιμώ βαθύτατα, για όσα...πρόλαβε να πράξει μέχρι σήμερα, σε σχέση με τις στιβικές εγκαταστάσεις στο ΔΑΚ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Και αυτά είναι ικανοποιητικά (φωτισμός προβολέων, συντήρηση του κλειστού προπονητηρίου, μετεγκατάσταση της αίθουσας ενδυνάμωσης και αποδυτηρίων, που επίκειται εντός των ημερών).

Το είπα άλλωστε και δημόσια σε παλαιότερη αναφορά μου για το άτομό του. «Είναι μακράν ο καλύτερος πρόεδρος που πέρασε από το ΔΟΠΑΡ την τελευταία 20ετια». Δυστυχώς η παραμέληση (για να μην πούμε η εγκατάλειψη) της φροντίδας του ΔΑΚ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» από τις προηγούμενες διοικήσεις ήταν σε υπερθετικό βαθμό, με αποτέλεσμα τα αιτήματά μας να υπερβαίνουν τις δυνατότητες επίλυσής τους από τη σημερινή διοίκηση.

Με εκτίμηση
Μιχάλης Σταμ. Παυλούς.
Ο ΣΤΙΒΙΚΟΣ»

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!