Στη Ρόδο το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

Στη Ρόδο το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

Στη Ρόδο το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6548 ΦΟΡΕΣ

Δύο μέρες παρέμεινε στο νησί μας το κρουαζιερόπλοιο “The World” το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο όπως έχει χαρακτηριστεί, μεταφέροντας 146 τουρίστες υψηλής εισοδηματικής στάθμης.

Το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στη Ρόδο το μεσημέρι της Τρίτης 14 του μήνα προερχόμενο από την Αλάνια έχοντας ως επόμενο προορισμό το Κουσάντασι για το οποίο επρόκειτο να αναχωρήσει χτες αργά το απόγευμα.

Το κρουαζιερόπλοιο «πραγματοποίησε» δύο διανυκτερεύσεις στο λιμάνι μας στο πλαίσιο της κρουαζιέρας του στη Μεσόγειο, που περιλαμβάνει προορισμούς σε αρκετές χώρες. Το πλοίο έχει 165 καμπίνες και στην ουσία πρόκειται για υπερπολυτελείς αυτόνομες κατοικίες.

Έχει μήκος 196 μέτρα και διαθέτει 12 καταστρώματα. Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στο πλοίο είναι λιγοστά, καθώς περίπου τα 130 είναι ήδη αγορασμένα και μάλιστα σε πολύ υψηλή τιμή. Το “The World” κατασκευάστηκε το 2002 στα ναυπηγεία Fosen Mek. Verksteder A/S της Νορβηγίας.

Σύμφωνα με τη MailOnline οι τιμές για να αγοράσει κανείς τη δική του... καμπίνα στο πλοίο κυμαίνονται από 930.000 ευρώ έως και 13 εκατομμύρια και μάλιστα υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής για ένα διαμέρισμα.

Το “The World” διαθέτει γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις spa και γυμναστήριο, πισίνες και μια τεράστια κάβα 12.000 ετικετών κρασιού. Διαθέτει έξι εστιατόρια, αρκετά μπαρ, δωμάτιο για τσάι, προσομοιωτή γκολφ, βιβλιοθήκη και αίθουσα κινηματογράφου.

Πρόκειται για ένα πολυτελές πλοίο ή καλύτερα πλωτό παλάτι με σημαία Μπαχάμες, το οποίο κάνει το γύρο του κόσμου και συνηθίζει να πραγματοποιεί αρκετές διανυκτερεύσεις στα λιμάνια που προσεγγίζει. Κατά την επίσκεψή του στη Ρόδο έφερε κυρίως Αμερικανούς τουρίστες ( 92 άτομα) καθώς και Καναδούς αλλά και Αυστραλούς.

Διαβάστε ακόμη

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού