Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς για να σώσουν τον αδελφό τους

Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς για να σώσουν τον αδελφό τους

Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς για να σώσουν τον αδελφό τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1371 ΦΟΡΕΣ

Με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή του βρέθηκε 33χρονος στην Κάλυμνο, και όταν πήγαν οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν, τα δύο του αδέλφια, έκαναν φασαρία και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς για να εμποδίσουν τη σύλληψή του!

Τελικά όχι μόνο συνελήφθη ο 33χρονος αλλά και ο 29χρονος αδελφός του, ενώ αναζητείται η 27χρονη αδελφή του που επίσης συμμετείχε στο περιστατικό!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη 14 Μαρτίου το βράδυ όταν αστυνομικοί του Τμήματος Καλύμνου έκαναν έλεγχο στον 33χρονο κατά τον οποίο βρήκαν να κατέχει 2,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης.

Όταν πήγαν να συλλάβουν οι αστυνομικοί τον 33χρονο, ο 29χρονος αδελφός του και η 27χρονη αδελφή του, άρχισαν να βρίζουν και να επιτίθενται στους αστυνομικούς ασκώντας βία και με σκοπό να ματαιώσουν τη σύλληψή του. Τελικά συνελήφθησαν ο 33χρονος και ο 29χρονος, ενώ η 27χρονη κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Σε βάρος των συλληφθέντων αλλά και της 27χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, ελευθέρωσης φυλακισμένου, σωματικές βλάβες, απειλή, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών