Υγρός Στίβος Ρόδου: Καλές επιδόσεις και τέσσερα πλασαρίσματα

Υγρός Στίβος Ρόδου: Καλές επιδόσεις και τέσσερα πλασαρίσματα

Υγρός Στίβος Ρόδου: Καλές επιδόσεις και τέσσερα πλασαρίσματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 822 ΦΟΡΕΣ

Πολύ καλές επιδόσεις και τέσσερα «πλασαρίσματα» στην πρώτη δεκάδα στα επτά αγωνίσματα που έλαβαν μέρος, πέτυχαν οι μικρές αθλήτριες του Υγρού Στίβου Ρόδου που συμμετείχαν στο Εαρινό κύπελλο Προαγωνιστικών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται και τα εξής:


«Η 10χρονη κολυμβήτρια του ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΥ Μαρία Σαραγά έχοντας από τον Οκτώβρη ανεβάσει επίπεδο προετοιμασίας, κολύμπησε 200 μ. Ελεύθερο, 100 και 50 μ. Πρόσθιο, παρουσιάστηκε πολύ ώριμη και πλήρης σε όλα, κατέγραψε τέλειες επιδόσεις με πολύ γρήγορο και άνετο κολύμπι, που την κατατάσσουν, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε πολύ γρήγορη και ανταγωνιστική σειρά, έτοιμη να διακριθεί.


Η 9χρονη Μαρκέλλα Σωτρίλλη-Κάππου, βελτίωσε θεαματικά τους χρόνους της στα 50 μ. Ελεύθερο και 50 μ. Πεταλούδα. Κολύμπησε πολύ απελευθερωμένα και άνετα, έδειξε πείσμα και τεράστια θέληση για διάκριση και αναβαθμίζοντας το επίπεδο προετοιμασίας της. Στην επόμενη φάση, ευελπιστεί να πετύχει το πλασάρισμα που της αξίζει.


Η επίσης 9χρονη Ιόλη Σαραγά τα έκανε όλα σχεδόν τέλεια σε όλα τα αγωνίσματα που κολύμπησε. Ξεκίνησε με τα 50 μ. ‘Υπτιο όπου με τέλειο κολύμπι, αν και όχι τέλεια εκκίνηση επειδή η διοργάνωση δεν έβαλε τα σκαλοπάτια με αποτέλεσμα να γλιστρήσει κατέγραψε χρόνο για την πρώτη σειρά στο Πανελλήνιο και 20 λεπτά αργότερα, κολύμπησε στα 50 μ. Πεταλούδα, όπου ελεύθερα και με απαράμιλλο πείσμα και καταπληκτική επίδοση, πέτυχε ξανά θέση για την Πρώτη και γρήγορη σειρά στο Πανελλήνιο.


Και οι τρεις κολυμβήτριες του ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΥ έχουν επανέλθει στις προπονήσεις έχοντας αποκομίσει συγχαρητήρια από πολλούς προπονητές και αντιπάλους συνεχίζοντας το πρόγραμμά τους που οδηγεί στη διάκριση και επενδύοντας στις πολύ μεγάλες εμπειρίες που αποκόμισαν και θέλοντας να περάσουν ξανά ένα τόσο ευχάριστο και διασκεδαστικό αγωνιστικό τριήμερο».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων