Στην Αθήνα η Φιλαρμονική Καλυθιών για τους εορτασμούς της Ενσωμάτωσης

Στην Αθήνα η Φιλαρμονική Καλυθιών για τους εορτασμούς της Ενσωμάτωσης

Στην Αθήνα η Φιλαρμονική Καλυθιών για τους εορτασμούς της Ενσωμάτωσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2445 ΦΟΡΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις στη Βουλή και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Στις διήμερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τους εορτασμούς της Ενσωμάτωσης στη Βουλή των Ελλήνων και στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, συμμετείχε η Φιλαρμονική Καλυθιών, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Η Φιλαρμονική Καλυθιών, με διευθυντή τον αρχιμουσικό Γιώργο Μαλωίνα, πλημμύρισε με Δωδεκανησιακούς Ύμνους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας όπου και παρέλασε, προκαλώντας συγκίνηση και φέρνοντας μνήμες στο νου.

Δίνοντας τον παλμό στις καταθέσεις στεφάνων κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ στη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Παροικιακών Σωματείων, την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τίμησε μουσικά τα νησιά της Δωδεκανήσου που ενώθηκαν με τη μητέρα πατρίδα, παρουσία των περισσοτέρων δημάρχων των νησιών, αντιδημάρχων και Δωδεκανήσιων που ζουν στην Αθήνα.

Την Φιλαρμονική συνόδευε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Καφετζής ενώ τα μέλη της που μετείχαν στην αποστολή ήταν τα εξής: ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΝΙΟΣ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΙΝΙΟΣ,ΕΥΤΕΡΠΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ, ΜΑΡΙΕΤΤΑ-ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΛΕΝΤΙΟ ΤΣΑΡΑ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΝΤΙΔΕΝΟΥ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΥΜΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΣ, ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΩΝΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΛΩΝΑΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΑ ΙΑΤΡΙΔΗ, ΡΑΦΑΗΛ ΛΟΥΚΑΤΑΡΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΙΤΣ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ.

Αξίζει να τονιστεί ότι συνολικά από την ίδρυσή της εδώ και 28 έτη και από τα χρόνια του δήμου Καλλιθέας, από τη Φιλαρμονική πέρασαν 350 παιδιά, αλλά και οικογένειες ολόκληρες που έμαθαν να παίζουν μουσικά όργανα υπό τη διδασκαλία και την καθοδήγηση του αρχιμουσικού Γιώργου Μαλωίνα ο οποίος υπηρετεί τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, επί 38 χρόνια.

Όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής Καλυθιών, ευχαριστούν τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Καλλιθέας που υπό την αιγίδα του και την στήριξή του πραγματοποιήθηκε αυτή η αποστολή καθώς και προσωπικά τον πρόεδρό του Αλέξανδρο Κολιάδη.

Οι αμέσως επόμενες εμφανίσεις της Φιλαρμονικής θα γίνουν σε δύο δημοτικές ενότητες αύριο Σάββατο 25η Μαρτίου, αλλά και στους εορτασμούς της Σύμης, την 8η Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας