Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για την “Toyota Ξενάκης”

Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για την “Toyota Ξενάκης”

Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας για την “Toyota Ξενάκης”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2795 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος της ΤΟYΟΤΑ Ελλάδας, Hermann Riedl και ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Στέφανος Ντούσκος απένειμαν το Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας στην “Toyota Ξενάκης” στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου στο Γκάζι στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης για το δίκτυο των dealer της Toyota Hellas.

H “Τoyota Ξενάκης”, ξεχώρισε με τις επιδόσεις της και κατάφερε να αποσπάσει ένα ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο που αναδεικνύει την καινοτομία στις επιχειρηματικές πρακτικές της.

Συγκεκριμένα, το βραβείο αφορά τον σχεδιασμό και τη μέχρι τώρα ανάπτυξη του νέου οικοσυστήματος XenakisLease.gr ως μια μετεξέλιξη του «παραδοσιακού» car dealing μοντέλου, το οποίο θέτει τους ανθρώπους και το περιβάλλον στο επίκεντρο με ευέλικτες μορφές χρήσης, άμεσες διαθεσιμότητες μοντέλων, την ηλεκτροκίνηση και τη διευκόλυνση μετακίνησης μέσα στον αστικό κλοιό.

Επιπλέον, η “Toyota Ξενάκης” κατέχει την πρώτη θέση στις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην περιοχή μας, πράγμα που δείχνει τη σταθερά ανοδική πορεία της μάρκας αλλά και τη συστηματική δουλειά που γίνεται από την «Ξενάκης Αυτοκίνητα» στις παραδόσεις νέων οχημάτων σε σχέση με άλλες περιοχές. Η «Ροδιακή» μίλησε με τον κ. Νίκο Ξενάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της «Ξενάκης Mobility».

Κύριε Ξενάκη, συγχαρητήρια για τη βράβευση, τι σημαίνει για εσάς ένα βραβείο τέτοιου είδους;

-Οι βραβεύσεις είναι για να δείχνουν ότι βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο. Το συγκεκριμένο βραβείο, στον συγκεκριμένο θεσμό, δείχνει για εμάς τη σημασία που άα μας για την Toyota Hellas και το κατά πόσο συμβάλλει στην κουλτούρα "Let's Go Beyond" της μάρκας εν γένει. Δείχνει ότι εργαζόμαστε στη σωστή κατεύθυνση και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες, θέτοντας ακόμα υψηλότερα τα στάνταρ.

Ήσασταν από τους πρώτους στη χώρα που μιλήσατε για ηλεκτροκίνηση, για αστική κινητικότητα αλλά και η «Ξενάκης Mobility», ανέπτυξε ένα δίκτυο με περισσότερους από 50 φορτιστές στο νησί μας, πώς βλέπετε το μέλλον της αυτοκίνησης;

-Τα τελευταία πέντε χρόνια, ήταν για εμάς κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη και μετεξέλιξη της εταιρείας μας από μια επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων σε μια επιχείρηση κινητικότητας. Το μέλλον ανήκει σε νέες, ευέλικτες μορφές κίνησης, και η Ρόδος είναι ιδανικό μέρος για να αναπτυχθούν.

Πολλοί από τους φορτιστές που αναφέρατε έχουν τοποθετηθεί σε συνεργασία με επιχειρηματίες που πιστεύουν στον εξηλεκτρισμό των οχημάτων και έτσι το δίκτυο όλο και μεγαλώνει.

Οι δημόσιοι δε σταθμοί φόρτισης στο νησί της Ρόδου, θα ξεπεράσουν τους 100 μέχρι το τέλος της χρονιάς δημιουργώντας ένα από τα πυκνότερα δίκτυα φόρτισης στην Ευρώπη.

Επιπρόσθετα, το κλίμα είναι προς αυτή την κατεύθυνση με ενέργειες που σχεδιάζονται και υλοποιούνται με επιτυχία από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπως το “AstyMove” στην Αστυπάλαια και το “Diagoras Project” της ΠΝΑι σε συνεργασία με το ΙΜΕΤ αλλά και τα projects κινητικότητας στη Χάλκη και την Τήλο.

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus