Λύθηκε η συνεργασία του Κολοσσού με τον Τι Τζέι Σταρκς

Λύθηκε η συνεργασία του Κολοσσού με τον Τι Τζέι Σταρκς

Λύθηκε η συνεργασία του Κολοσσού με τον Τι Τζέι Σταρκς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 849 ΦΟΡΕΣ

Αλλάζουν έως ένα σημείο τα δεδομένα μες στο παρκέ για τον Κολοσσό, μετά και τη λύση συνεργασίας με τον Τι Τζέι Σταρκς. Παρά το ότι ο Αμερικανός είχε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, ο τραυματισμός στον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα πριν τα Χριστούγεννα, τον άφησε εκτός αγωνιστικού ρυθμού για μήνες και δεν μπόρεσε ουσιαστικά να επανέλθει.

Πριν κάποιες μέρες υπήρχαν οι φήμες για λύση συνεργασίας με τον Γιανίκ Μορέιρα, αλλά αυτό το σενάριο δεν… παίζει πια, μετά και την παραπάνω εξέλιξη με τον πόιντ-γκαρντ που είχε αποκτηθεί από την τουρκική Γιάλοβα.

Έτσι, οι «θαλασσί» θα συνεχίσουν στα άλλα τρία παιχνίδια της κανονικής περιόδου αλλά κι αυτά των play off έχοντας στο ρόστερ του ως ξένους τους Μορέιρα, Κόφεϊ, Τιγκ, Γιανγκ, Σμιθ και Ντίξον με σκοπό ένα όσο γίνεται καλύτερο πλασάρισμα βαθμολογικώς.

Χαρακτηριστικές ήταν και οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά το τέλος της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Περιστέρι και την ήττα του Κολοσσού με 88-78, για τη συνέχεια στην πορεία της ομάδας:
«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για τη νίκη του, ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Εμείς καταφέραμε μετά το αρχικό ξάφνιασμα να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να έχουμε προβάδισμα με μικρές διαφορές η να είμαστε πολύ κοντά στο σκορ.

Ήταν ξεκάθαρο ότι φτάνοντας στο τελευταίο 5λεπτο η ομάδα που θα είχε τις καλύτερες αποφάσεις στην επίθεση της, θα περιόριζε τα λάθη της και θα εκτελούσε σωστά, θα κέρδιζε το ματς. Εμείς δυστυχώς, πουλήσαμε πολλές φορές την μπάλα, χάσαμε αρκετές βολές, λέι απ ανοιχτά και το Περιστέρι bwin με την ποιότητα που έχει κατάφερε να σκοράρει και να κερδίσει το παιχνίδι».

Για το πλασάρισμα του Κολοσσού H Hotels στη βαθμολογία: «Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια, θεωρώ ότι μπορούμε να παλέψουμε για κάτι καλύτερο από την 8η θέση αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο και να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να είμαστε μια θέση πιο ψηλά».

Για την αποχώρηση του Σταρκς και το αν θα επηρεάσει την ομάδα της Ρόδου,: «Όχι, γιατί η ομάδα έχει ταλέντο, σκοράρει εκτός έδρας όπως και σήμερα 80-85 πόντους, η ομάδα δεν αποτελείται από έναν παίκτη, έχουμε καλούς παίκτες επιθετικά, έχουμε ταλέντο και δε νομίζω ότι θα επηρεαστεί από αυτή την απουσία».

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:
Απόλλων Πάτρας- Προμηθέας Πάτρας 68-57
Άρης- Ιωνικός Νικαίας 103-64
Α.Ε.Κ.- Παναθηναϊκός 77-73
Περιστέρι- Κολοσσός Ρόδου 88-78
Καρδίτσα- Γ.Σ. Λαυρίου 70-85
Ολυμπιακός- Π.Α.Ο.Κ. 100-70

Επόμενη συνάντηση με τον Άρη στην Καλλιθέα
Το ερχόμενο Σάββατο (16.00) ο Κολοσσός επιστρέφει στην Καλλιθέα, όπου θα υποδεχτεί για την 21η αγωνιστική τον Άρη, που κέρδισε και φέτος μες στο Αλεξάνδρειο, ενώ με μια νέα επιτυχία του θ’ ανέβει στην 7η θέση της βαθμολογίας. Μετά απ’ αυτή την αναμέτρηση ακολουθεί η εξ αναβολής με τον Παναθηναϊκό την Τρίτη 4 Απριλίου στις 19.00.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ(01/04):
Κολοσσός Ρόδου- Άρης (15:00 ΕΡΤ Sports 1)
Προμηθέας Πάτρας- Περιστέρι (16:00 ΕΡΤ3)
Ιωνικός Νικαίας- Γ.Σ. Λαυρίου (17:00 ΕΡΤ Sports 2)
Π.Α.Ο.Κ.- Α.Ε.Κ. (19:15 ΕΡΤ3)

ΚΥΡΙΑΚΗ02/04):
Παναθηναϊκός- Απόλλων Πάτρας (Κυριακή 15:45 ΕΡΤ3)

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κολοσσός για τα εισιτήρια του αγώνα απέναντι στον Άρη:
«Ενημερώνουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με Άρη (Σάββατο 1/4 στις 16:00) συνεχίζεται. Κολοσσός- Άρης (Σάββατο 1 Απριλίου στις 16:00)
Γενική είσοδος 15€
Παιδικό 7-14 ετών (γεννημένοι από το 2009 έως το 2016) 5€
VIP Gold 30€
VIP Πολυθρόνα Β’ Σειρά 50€
VIP Πολυθρόνα Α’ Σειρά 100€

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ
- Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου, τηλ. 2241022261) Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-15:00
- Online από το viva.gr.
- Στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 12:00.
-Όσοι από εσάς προμηθευτείτε το εισιτήριό σας για τον αγώνα με τον Άρη, θα μπορείτε την ίδια στιγμή να προμηθευτείτε και για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Τρίτη 4/4 στις 19:00).

- Η αγορά των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιείται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-15:00 καθώς και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη, επιδεικνύοντας το εισιτήριό σας.
* Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels διατηρεί το δικαίωμα να κάνει την ταυτοποίηση των στοιχείων μέσω του συστήματος ticketing του viva.gr.»

Περαστικά από τον Κολοσσό στον Κιμ Τιλί
Ο Κιμ Τιλί ήταν ένας από τους παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα στην περσινή πολύ καλή πορεία του Κολοσσού, με την ομάδα του νησιού μας να του συμπαρίσταται, μιας και ταλαιπωρείται αυτό το διάστημα από πρόβλημα υγείας.

Η ανακοίνωση των «θαλασσί» γι’ αυτό:
«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, μετά την γνωστοποίηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην αθλητής της ομάδας μας Kim Tillie, θα ήθελε να εκφράσει τα περαστικά της και καλή επιτυχία στη χειρουργική επέμβαση που πρόκειται να υποβληθεί».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων