Διαμαρτυρία κατοίκων για χωματόδρομο στην περιοχή των Στεγνών

Διαμαρτυρία κατοίκων  για χωματόδρομο  στην περιοχή  των Στεγνών

Διαμαρτυρία κατοίκων για χωματόδρομο στην περιοχή των Στεγνών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1080 ΦΟΡΕΣ

Για απαράδεκτη καθυστέρηση σε ότι αφορά την αποκατάσταση χωματόδρομου που βρίσκεται στην περιοχή των Στεγνών Αρχαγγέλου, κάνουν λόγο με σχετική διαμαρτυρία τους κάτοικοι της περιοχής. Σύμφωνα με τη διαμαρτυρία, το πρόβλημα, ενόψει και του καλοκαιριού, όπου ο δρόμος εξυπηρετεί εκτός από τους τουρίστες και τους επισκέπτες της περιοχής, βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Οι κάτοικοι αναφέρουν στην επιστολή τους ότι ακόμα και αγροτικό αυτοκίνητο δυσκολεύεται για να περάσει από τις λακκούβες τα μπάζα και τα σκουπίδια που υπάρχουν. Εδώ και τρια χρόνια, μας υπόσχονται ότι θα τον φτιάξουν αλλά δυστυχώς μένουμε μόνο στις υποσχέσεις.

Έχουμε αγανακτήσει. Η περιφέρεια μας έστειλε μηχάνημα πρόσφατα για να βοηθήσει την κατάσταση, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχαν τα υλικά που απαιτούνται για να φτιαχτεί ο δρόμος με αποτέλεσμα να μην γίνει η σωστή παρέμβαση.

Οι κάτοικοι επίσης, τονίζουν ότι ο δρόμος μήκους 1000 περίπου μέτρων λειτουργεί και ως δρόμος διαφυγής από τα Στεγνά, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και δρόμο που οδηγεί στην «Κόκκινη Άμμο» και την «Αγάθη». Ο πρόεδρος της κοινότητας Αρχαγγέλου πάντως, κος Νικόλαος Διμέλλης, επισήμανε ότι το πρόβλημα είναι υπόψη της δημοτικής αρχής και ότι αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαγωνισμού για τα αδρανή υλικά που απαιτούνται έτσι ώστε να φτιαχτούν οι δρόμοι που υφίστανται πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμη

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια