Προκηρύχθηκε η αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας Αρχαγγέλου, Έμπωνας και Ρόδου

Προκηρύχθηκε η αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας Αρχαγγέλου, Έμπωνας και Ρόδου

Προκηρύχθηκε η αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας Αρχαγγέλου, Έμπωνας και Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 894 ΦΟΡΕΣ

Το έργο ανέρχεται σε 4,6 εκατομμύρια και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης

Προκηρύχθηκε από την διοίκηση της 2ης υγειονομικής περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου το έργο που αφορά την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση των Κέντρων Υγείας Αρχαγγέλου, Έμπωνας, Ρόδου και του Πολυδύναμου, Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο προϋπολογισμός του (με τον ΦΠΑ 24% ανέρχεται σε 4.603,793 ευρώ και οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 12 Απριλίου.

Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά στην αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας και των Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων (ΠΠΙ) που θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Η διακήρυξη θα καταχωρηθεί στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα της διενεργούσας αρχής, στη διεύθυνση (URL): https://hradf.com καθώς και στην ιστοσελίδα της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου (URL): https://www.2dype.gov.gr/.

Η διακήρυξη καταχωρήθηκε στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ). Επιπλέον, τα έγγραφα της σύμβασης της διακήρυξης καταχωρήθηκαν στη σχετική ηλεκτρονική διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης στο Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., η οποία έλαβε συστημικό αύξοντα αριθμό: 198314 και αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη (www.promitheus.gov.gr) του ΟΠΣ Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η 12/04/2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Τυχόν έντυπη υποβολή πραγματοποιείται στην έδρα του ΤΑΙΠΕΔ (Καραγιώργη Σερβίας 6, ΤΚ 10562).

Η αποσφράγιση των προσφορών θα διενεργηθεί από την επιτροπή διαγωνισμού κατά το άρθρο 98 του ν. 4412/2016, ακολουθώντας το εξής στάδιο:
• Ηλεκτρονική αποσφράγιση των υποφακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής», «Τεχνική Προσφορά – Μελέτη» και «Οικονομική Προσφορά», την 12/04/2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ.

Ως κριτήρια ποιοτικής επιλογής έχουν τεθεί α) η καταλληλότητα για την άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας, β) η οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια, γ) η τεχνική και επαγγελματική ικανότητα καθώς και δ) συγκεκριμένα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Στην διακήρυξη έχουν επίσης τεθεί οι υποχρεωτικοί λόγοι αποκλεισμού των υποψήφιων οικονομικών φορέων, όπως ορίζονται στον ν. 4412/2016.

Οι προσφορές ισχύουν για δώδεκα (12) μήνες από την από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών.

Το εργο χρηματοδοτείται με πόρους που προέρχονται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, στο πλαίσιο του εθνικού δχεδίου Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε 300 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί