Εντυπωσίασε η θεατρική ομάδα Theorion του συλλόγου νέων Παραδεισίου

Εντυπωσίασε η θεατρική ομάδα Theorion του συλλόγου νέων Παραδεισίου

Εντυπωσίασε η θεατρική ομάδα Theorion του συλλόγου νέων Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1175 ΦΟΡΕΣ

Μία ακόμη εξαιρετική δουλειά παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Theorion του συλλόγου νέων Παραδεισίου Ωρίωνας.

Πρόκειται για την κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!» σε σκηνοθεσία της Ευαγγελίας Αναγνώστου. Οι παραστάσεις πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή 24 Μαρτίου μέχρι και τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου στο Παραδείσι, η οποία αποδείχτηκε τελικά, μικρή για να χωρέσει τον κόσμο που θέλησε να παρακολουθήσει τη θεατρική αυτή παράσταση!

Για τον λόγο αυτό και καθώς υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο που δεν κατάφερε να παρακολουθήσει το έργο, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι θεατρικές παραστάσεις και το προσεχές σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα το Σάββατο 1η Απριλίου και την Κυριακή 2 Απριλίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωρίωνα επί της λεωφόρου Δημοκρατίας στο Παραδείσι!

Όλοι οι συντελεστές του έργου, αποδίδουν με άριστο τρόπο τους χαρακτήρες που υποδύονται, κάνοντας το κοινό να γελάσει με την καρδιά του, στο μεγαλύτερο μέρος της παράστασης.

Πρόκειται για ένα έργο που ουσιαστικά «αναλύει» τα όσα συμβαίνουν ή μπορεί να συμβαίνουν στις ανθρώπινες σχέσεις στη σημερινή εποχή, αναφέρεται στα «στερεότυπα» και πώς αυτά καθόριζαν και σε ορισμένες περιπτώσεις εξακολουθούν να καθορίζουν την πορεία της ζωής μας, στέλνοντας παράλληλα και πολλά μηνύματα για το πώς και τελικά τι χρειάζεται για να είμαστε ευτυχισμένοι.

Είναι μία θεατρική παράσταση που μπορεί να σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου, αλλά φεύγοντας θα συνεχίσεις να σκέπτεσαι τα όσα είδες στη σκηνή εκείνη, καθώς δίνει αρκετά ερεθίσματα για σκέψη.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη παράσταση κερδίζει επάξια το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού που την παρακολουθεί, όχι μόνο για τις «επαγγελματικές» ερμηνείες των πρωταγωνιστών και τα πολύ όμορφα σκηνικά, αλλά και την πολύ καλή σκηνοθεσία!

Όλα αυτά δε αποδεικνύονται και από τη μαζική προσέλευση του κόσμου, ο οποίος «ζητάει» να γίνονται τέτοιου είδους παραστάσεις.

Στην κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!» παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται:
ΔΗΜΗΤΡΑ: Τσαμπίκα Παπαγρηγορίου

ΚΙΚΗ: Ευαγγελία Αναγνώστου/ Ευαγγελία Πιστόλα

ΝΑΤΑΣΑ: Σταματία Γρηγορά

ΧΑΡΗΣ: Ευθύμιος Βολονάκης

ΜΙΧΑΛΗΣ: Βασίλης Πότσου

ΙΑΚΩΒΟΣ: Στυλιανός Σκιώτης

ΚΑΤΙΑΝΑ: Μαίρη Γιαννίκη

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ: Σάββας Πελλός

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ευαγγελία Αναγνώστου

ΥΠΟΒΟΛΕΙΟ: Ντόρια Παναή

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ-ΗΧΟΣ: Σταματία Γρηγορά –Σάββας Πελλός

ΣΚΗΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Theorion

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας