Ο Άρης της... τελευταίας στιγμής, μάς θύμισε ότι ο κόσμος στον Αρχάγγελο αγαπά ακόμη το ποδόσφαιρο

Ο Άρης της... τελευταίας στιγμής, μάς θύμισε ότι ο κόσμος στον Αρχάγγελο αγαπά ακόμη το ποδόσφαιρο

Ο Άρης της... τελευταίας στιγμής, μάς θύμισε ότι ο κόσμος στον Αρχάγγελο αγαπά ακόμη το ποδόσφαιρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 974 ΦΟΡΕΣ

Απίστευτες εικόνες σαν εκείνες από τα 80s και τα 90s ήταν αυτές στο γήπεδο Αρχαγγέλου την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, όταν και διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Κλεόβουλο, στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου στην Α’ Κατηγορία.

Έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η βαθμολογία, οι γηπεδούχοι ήθελαν νίκη ή και ισοπαλία για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους χωρίς συμμετοχή στα play out, ενώ οι Λίνδιοι μόνο τους τρεις βαθμούς, έχοντας φυσικά ίδιο στόχο με τους Αρχαγγελίτες. Με βάση τα παραπάνω, ο Αρχάγγελος έζησε απίστευτες ποδοσφαιρικές στιγμές, έτσι όπως είχαν συνηθίσει οι περισσότεροι όταν η ομάδα αγωνιζόταν... κάποτε στη Δ’ Εθνική, μια κατηγορία ανύπαρκτη σήμερα.


Στο γήπεδο βρέθηκαν σίγουρα πάνω από 600 άτομα, φίλαθλοι των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων, γεμίζοντας ασφυκτικά την κερκίδα, ενώ υπήρχαν κι όρθιοι στα κιγκλιδώματα! Κι όλ’ αυτά ενώ υπήρχε live streaming μετάδοση διαδικτυακά, καταρρίπτοντας φυσικά τον μύθο σχετικώς με τη μη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, όταν ο καθένας έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα από το σπίτι του.

Για την ιστορία λοιπόν, ο Άρης κέρδισε 3-0 με γκολ από τους Δημητριάδη, Μάλλιο και Κοντόγιαννο, χωρίς να παρατηρηθεί το παραμικρό έκτροπο στην κερκίδα, όπου κάθονταν δίπλα-δίπλα Αρχαγγελίτες και Λίνδιοι συν όποιοι άλλοι βρέθηκαν εκεί για να ζήσουν την ατμόσφαιρα, χωρίς να υποστηρίζουν κάποια από τις δύο ομάδες.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας και φύλου που δεν είχαν πάει ποτέ τους να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα ήταν εκεί την Κυριακή, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης οι αποστολές του Άρη και του Κλεόβουλου ήταν μαζί, δίπλα από την κερκίδα, αποδεικνύοντας τις εξαιρετικές αθλητικές σχέσεις των δυο σωματείων.

Οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Νικολής και Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αρχαγγέλου Νικόλας Διμέλης, διακρίνονταν ανάμεσα στο πλήθος, μη θέλοντας να χάσουν αυτές τις μοναδικές αθλητικές στιγμές.


Το μεγάλο στοίχημα για τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες του Άρη τη νέα σεζόν είναι να φέρουν και πάλι τον κόσμο στο γήπεδο. Για να μην γελιόμαστε, αυτή η κοσμοσυρροή είναι πολύ δύσκολο να παρατηρηθεί ξανά, αλλά τουλάχιστον αποδείχτηκε την περασμένη Κυριακή πως οι Αρχαγγελίτες έχουν ακόμη όρεξη για μπάλα, μακριά από τον τοξικότητα της ρουτίνας. Καλό είναι βεβαίως να μην ξεχνάμε ότι ο Άρης το περασμένο φθινόπωρο ήταν στον… αέρα και δεν είχε σίγουρη καν τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.


Μια ομάδα ικανών, όπως φάνηκε, ανθρώπων θέλησε να σώσει την ομάδα, έστω και την τελευταία στιγμή και τα κατάφερε, φέρνοντας και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου κόσμο στο γήπεδο, όσον δεν είχε πάει άλλες χρονιές, όταν ο Άρης «κατέβαινε» με αξιώσεις...


* Η «Ροδιακή» βρέθηκε στον Αρχάγγελο, όπως αρμόζει στις μεγάλες αθλητικές στιγμές και δίνει τον παλμό με τις ενδεικτικές εικόνες.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου