Ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στα γήπεδα μπάσκετ του σταδίου «Διαγόρας»

Ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στα γήπεδα μπάσκετ του σταδίου «Διαγόρας»

Ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου στα γήπεδα μπάσκετ του σταδίου «Διαγόρας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 556 ΦΟΡΕΣ

Αλλάζουν μορφή τα γήπεδα μπάσκετ του σταδίου «Διαγόρας», σύμφωνα με την απόφαση του Δήμου Ρόδου, όσον αφορά τον αγωνιστικό τους χώρο.

Αφού κρίθηκε πως αυτός είναι επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, έχει δρομολογηθεί το έργο ανακατασκευής του που θα κοστίσει 60.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι στα γήπεδα αυτά γίνονται οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Κολοσσού με δεκάδες παιδιά σε όλες τις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Αναλυτικά η απόφαση, όπως δημοσιεύτηκε στο «Διαύγεια»:
«Α. Εγκρίνουμε τη μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων & Υποδομών για την εκτέλεση του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑΣ», προϋπολογισμού 60.000,00 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. 24%. 3

Β. Εγκρίνουμε τη διενέργεια της απευθείας ανάθεσης της εκτέλεσης του έργου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΔΑΠΕΔΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑΣ», προϋπολογιζόμενης δαπάνης 60.000,00 ευρώ, πλέον Φ.Π.Α. 24%, με τη διαδικασία άρθρου 118 του Ν.4412/2016, κατόπιν πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάση τιμής, τηρούμενων των προδιαγραφών της μελέτης του έργου.

Γ. Ανακοινώνουμε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, μέσω Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάση τιμής (χαμηλότερη τιμή), για την απευθείας ανάθεση του παραπάνω έργου, που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων