Ρόδος: «Οι μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν!»

Ρόδος: «Οι μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν!»

Ρόδος: «Οι μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 441 ΦΟΡΕΣ

«Οι μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ρόδος, με αφορμή την τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για κάποιους που «θέλουν και προσπαθούν να αλλοιώσουν το πρωτάθλημα!».

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα: «Ομάδες που «τάχα» και «δήθεν» έχουν ιστορία, γυροφέρνουν τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και …παρακαλάνε να τους δώσουν βαθμούς ή να τους φέρουν στα …«νερά» τους για να χτυπήσουν τη Ρόδο, τάζοντας …«άδεια» τσουβάλια και προτάσσοντας το …παρελθόν τους! Έχουμε γνώση κι έχουμε και στοιχεία για όσους θέλουν και προσπαθούν να αλλοιώσουν το πρωτάθλημα, αφού βλέπουν πως όσα δεν φτάνουν, θέλουν να τα κάνουν «κρεμαστάρια»!

Είναι άξιοι της μοίρας τους και των επιδιώξεων τους. Είναι άξιοι αυτών που χρωστάνε, κοροϊδεύοντας τον κόσμο …πως μπορούνε! Επειδή βρίσκονται στο …στάδιο των υποσχέσεων, εμείς απλά τους προειδοποιούμε: Μεθοδεύσεις αυτών των «πατρώνων», δεν θα περάσουν.

Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα! Τα σκορ και οι ξαφνικοί …«έρωτες» με ομάδες, τώρα δεν περνούν. Όλα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους! Οι εποχές των …εξαγορών, των μιζαδόρων και των σχεδίων του παρασκηνίου στη ΡΟΔΟ δεν περνούν. Ας το έχουν καλά στο μυαλό τους γιατί νομίζουν πως έχουν εύκολο αντίπαλο. Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…”.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”