Δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά στα play off…

Δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά στα play off…

Δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά στα play off…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 236 ΦΟΡΕΣ

Όλα είναι έτοιμα λοιπόν, για να ξεκινήσουν τα play off του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Από το Σάββατο 8 Απριλίου, οι τέσσερις διεκδικητές του τίτλου θα μπουν στην διαδικασία του «μίνι πρωταθλήματος» (play off), μια …ψυχοφθόρο διαδικασία η αλήθεια για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Το μπόνους των +2 βαθμών είναι μάλλον …μικρό για να μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι οι ομάδες που το παίρνουν (ΑΕΡΑ και Ηρακλής Μαριτσών) είναι αυτόματα και τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Και κατά την άποψή μου, προφανώς και το μεταξύ τους παιχνίδι της πρεμιέρας δεν μπορεί να μας «δείξει» ποιος θα μπορούσε να έχει το προβάδισμα.

Ιδιαίτερα αν στο παιχνίδι αυτό δεν υπάρξει νικητής (και αντίθετα έχουμε στην άλλη αναμέτρηση), αυτόματα «μηδενίζεται» το bonus των δυο βαθμών και μιλάμε για ένα άλλο πρωτάθλημα.

Θα ήταν λοιπόν, μέγα λάθος να εστιάσουν όλοι στις δυο αυτές ομάδες και να «ξεγράψουν» τον Φοίβο Κρεμαστής και τον Αστέρα Παστίδας. Διότι πρόκειται για δυο ομάδες ικανές για να ανατρέψουν τα όποια προγνωστικά και να δώσουν ένα εντελώς διαφορετικό «χρώμα» στην όλη διαδικασία.

Δεν πρέπει να ξεχνάει άλλωστε κανείς το μεγάλο… come back του Φοίβου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όπου μετά το αποκαρδιωτικό του ξεκίνημα κατάφερε να αλλάξει τα πάντα και να εμφανίσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Στα play off λοιπόν δεν χωράνε προγνωστικά και όποια «σενάρια» και αν κυκλοφορούν τα πάντα θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο που είναι και ο απόλυτος «καθρέπτης»…

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.