Παναγιώτης Σπάρταλης: «Στόχος πλέον είναι και το κύπελλο»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Στόχος πλέον είναι  και το κύπελλο»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Στόχος πλέον είναι και το κύπελλο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 631 ΦΟΡΕΣ

Μια ανάσα από το να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του είναι ο Ιάλυσος ο οποίος πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενό του «διπλό» (επί του Πανγυθεατικού) και πλέον μπορούμε να πούμε ότι έχει «αγκαλιάσει» την ανανέωση της συμμετοχής του στην κατηγορία.

Είναι κάτι που κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου να νιώθουν ικανοποιημένοι, ωστόσο δεν ξεχνούν ότι ο στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν να μπορέσει η ομάδα να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που στην πορεία δεν «βγήκε». Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε χθες στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Σπάρταλης ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Ας μην ξεχνάμε ότι ο στόχος από την αρχή ήταν να μπορέσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να πρωταγωνιστήσουμε. Στην πορεία αυτό άλλαξε και τελικά παίζουμε για την παραμονή μας.

Υπό το πρίσμα αυτό είμαστε ικανοποιημένοι από τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη που μας δίνει την ευκαιρία να είμαστε πολύ κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής μας.

Θέλουμε λίγους πόντους μόνο για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Από εκεί και πέρα, πλέον κοιτάμε και το κύπελλο το οποίο θέλουμε να το διεκδικήσουμε και είναι πλέον ένας ακόμα στόχος για εμάς».

Σε ό,τι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν χθες ρεπό και σήμερα θα κάνουν μια προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τoν Διαγόρα Βατίου που θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων