Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στο ανήλικο παιδί τους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4348 ΦΟΡΕΣ

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων σε 49χρονο για τα ενδοοικογενειακά επεισόδια που προκάλεσε σε βάρος της συζύγου του, μπροστά στο ανήλικο παιδί τους!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 49χρονος φέρεται ότι στις 8 Ιουλίου 2018 στις 11 το βράδυ, στο σπίτι τους σε χωριό της Ρόδου, επιτέθηκε στη σύζυγό του και αφού την έπιασε από τα μαλλιά άρχισε να τη χτυπάει στο σώμα της, για περίπου 30 λεπτά, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Ο ίδιος κατηγορείται ότι λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 τα ξημερώματα στις 9 Ιουλίου 2018 και ενώ η σύζυγός του κοιμόταν, πήγε από επάνω της, της έπιασε δυνατά το κεφάλι και την πίεζε με τα νύχια του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. Τέλος ο 49χρονος κατηγορείται ότι απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του ότι θα τη σκοτώσει.

Σε βάρος του 49χρονου έγινε καταγγελία, συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη ενώπιον ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση δικάστηκε στις 20 Ιουλίου 2018 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου όπου κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 17 μηνών με τριετή αναστολή. Κατά της απόφασης αυτής, ο 49χρονος άσκησε έφεση η οποία εκδικάστηκε προχθές από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων όπου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου