Play out ΕΠΣΔ: Προβάδισμα για Ηρακλή Λάρδου και Κλεόβουλο

Play out ΕΠΣΔ: Προβάδισμα για Ηρακλή Λάρδου και Κλεόβουλο

Play out ΕΠΣΔ: Προβάδισμα για Ηρακλή Λάρδου και Κλεόβουλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 544 ΦΟΡΕΣ

O Ηρακλής Λάρδου και ο Κλεόβουλος Λίνδου είναι οι ομάδες που μπήκαν με το δεξί στο ειδικό μίνι πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας για τη διεκδίκηση της παραμονής.

Οι Λαρδιακοί επικράτησαν εντός έδρας του Καλυμνιακού με το ευρύ 5 – 0 και οι Λινδιακοί στο γήπεδό τους με 1 – 0 της Αθλητικής Ένωσης της Κω.

Ο Ηρακλής μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο και έφθασε εύκολα στην τελική επικράτηση παίρνοντας τους σημαντικούς τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’ (1 – 0) με τον Σερτζίνιο, ενώ στο 13’ο Μπεννούρ έκανε το 2 – 0 και στο 43’ ο Μπάλλας το 3 – 0. Στο 48΄ ο Λέσι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 0 και στο 77’ ο Μπάλλας διαμόρφωσε το τελικό 5 – 0.

Στη Λίνδο, ο τοπικός Κλεόβουλος ήταν καλύτερος από τους Κώους και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, χωρίς πάντως να μπορέσει να σκοράρει.

Τελικά, τη λύση έδωσε ο έμπειρος Αλέκος Κακλαμάνος ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 75’ και έτσι χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του.

Κλεόβουλος και Ηρακλής Λάρδου απέκτησαν με το «καλημέρα» ένα σημαντικό προβάδισμα, ωστόσο η όλη διαδικασία έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να ολοκληρωθεί.

Διαβάστε ακόμη

Σήμερα κι αύριο τα «3α Δωδεκανησιακά Δάφνεια» στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Μικτή ΕΠΣΔ Κ16: Ώρα για κούπα!

Σαββατοκύριακο τίτλου βόλεϊ στους Παμπαίδες

Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών τουρνουά μπάσκετ

Με 12 σκάφη οι «Παράκτιες Διαδρομές» του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Έτοιμος για… όλα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στο Final Four της Α1 ΟΣΕΚΑ στον Βόλο!

Ο Όμιλος Mitsis εξόπλισε την αίθουσα ενδυνάμωσης του στίβου στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Α' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε Ευαγγελίδη ο Ηρακλής Λάρδου