Αντώνης Γιαννικουρής: "Και πάλι σε θέση μάχης, στην πρώτη γραμμή"

Αντώνης Γιαννικουρής: "Και πάλι σε θέση μάχης, στην πρώτη γραμμή"

Αντώνης Γιαννικουρής: "Και πάλι σε θέση μάχης, στην πρώτη γραμμή"

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4661 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωσή για την υποψηφιότητα του εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Γιαννικουρής. Ο ίδιος στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

Ο Αντώνης Γιαννικουρής μπαίνει και πάλι σε θέση μάχης, στην πρώτη γραμμή για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαϊου 2023.

Με αφετηρία το 2019, όπου και κατεγράφη η δυναμική του με την επίδοση του στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, η συνέχεια επισφραγίζεται επίσημα με την θέση του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει έμπρακτα ότι θέλει να φυσήξει αέρας ανανέωσης στη Νέα Δημοκρατία, επιλέγοντας για τα ψηφοδέλτια νέα, άφθαρτα πρόσωπα που θα είναι παρόντα στις δύσκολες προκλήσεις, ώστε να παραμείνει η Ελλάδα σε τροχιά σταθερότητας και να συνεχίσει να προχωρά μπροστά.

Ο Αντώνης Γιαννικουρής είναι, στον νευραλγικό χώρο των Δωδεκανήσων, ένα από τα πρόσωπα που απολαμβάνει της αποδοχής της τοπικής κοινωνίας και που με τις τεχνοκρατικές του ικανότητες, μπορεί να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα των νησιών μας.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία του στο Τεχνικό Επιμελητήριο, ως πρόεδρος και το συνολικό έργο που έχει καταγράψει στα Δωδεκάνησα, δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την κεντρική πολιτική σκηνή.

Επίσης το γεγονός ότι, στις προηγούμενες εκλογές, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, τον εμπιστεύτηκαν σχεδόν εννέα χιλιάδες νησιώτες, του δίνει το διαβατήριο για έναν νικηφόρο αγώνα, με στόχο μια άξια και δυναμική θέση στο Κοινοβούλιο.

 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο