Ρήξη στις σχέσεις του Σάββα Διακοσταματίου με τον Μανώλη Σαββή

Ρήξη στις σχέσεις του Σάββα Διακοσταματίου με τον Μανώλη Σαββή

Ρήξη στις σχέσεις του Σάββα Διακοσταματίου με τον Μανώλη Σαββή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2535 ΦΟΡΕΣ

Την έντονη αντίδραση του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου κ. Σάββα Διακοσταματίου προκάλεσε επιστολή που έστειλε ο κ. Μανώλης Σαββής προς τα μέλη της δημοτικής παράταξης της οποίας ήταν μέλη και οι δυο και που ως γνωστόν διεκδίκησαν την αρχηγεία της. 

Με δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Διακοσταματίου επισημαίνει ότι στο εξής ο κ. Σαββής δεν εκφράζει και δεν απηχεί τις θέσεις της παράταξης και αποτελεί πλέον παρελθόν για την συμπόρευση στο μέλλον.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του κ. Διακοσταματίου αναφέρονται τα εξής:

«Στο εξής ο κ. Σαββής Μανώλης δεν εκφράζει και δεν απηχεί τις θέσεις και απόψεις της
παράταξης μας.

Αποτελεί πλέον παρελθόν για τη συμπόρευση μας στο μέλλον.

Τα στελέχη της παράταξης μας δεν επιτρέπουν προσωπικές πολιτικές, που απομακρύνονται από
τους στόχους της κοινωνίας».

Η επιστολή του Μανώλη Σαββή

Αφορμή για την ρήξη αποτέλεσε επιστολή που έστειλε ο κ. Σαββής στα μέλη της δημοτικής παράταξης εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του και την αντίθεσή του στο πως κινείται η παράταξη. Η επιστολή είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας μέσω του verena.gr και ειδικότερα αναφέρει εξής:

Προς τα Μέλη της παράταξης που ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε !

Επιτρέψτε μου μαζί με τις ευχές για Καλή Ανάσταση να συνεχίσω να επικοινωνώ μαζί σας παρά την αξιολόγηση μου ότι η προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε νέα παράταξη , απέτυχε και διαπιστώνουμε πολλοί το συνεχές αδιέξοδο.

Οι αιτίες ολοένα και αποκαλύπτονται .

Πέρασαν ήδη 2 μήνες και πλέον από την επιλογή της ψηφοφορίας και η δυναμική της ήδη έχει καταρρακωθεί.

Επαληθεύτηκε η εξ αρχής διαφωνία μου με την διαδικασία ότι δεν θα συμβάλλει στην ενδυνάμωση της και για την όποια αποδέχθηκα για λόγους ενότητας .Το κατέγραψα στα λάθη μου, όπως όλο και περισσότεροι πλέον ομολογούμε ! .

Συμμετείχα με το πιστεύω μου ως ενεργός πολίτης ,που σημαίνει συμμετοχικές διαδικασίες,καμία μέχρι σήμερα! ύπαρξη και λειτουργία οργάνων, ποτέ δεν συναντήθηκε η Συντονιστική που ορίσαμε προ της εκλογής! επεξεργασία προτάσεων καμία, διεύρυνση στις κοινωνικές ομάδες και πρόσωπα έξω από κομματικές χειραγωγήσεις ανύπαρκτη, το αντίθετο, βλέπουμε μέλη της παράταξης να αναζητούν νέα υποψηφιότητα ,καμία αξιολόγηση της καταγραφής και των προτάσεων της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε με εντολή μας ! και κυρίως παντελής απουσία αξιόπιστης και τεκμηριωμένης αντιπολίτευσης η οποία και θα επιβεβαίωνε στους συμπολίτες μας την αναγκαιότητα δημιουργίας της «παράταξης»!

Ο Δήμος μας διανύει την χειρότερη του περίοδο, χωρίς καμία αντιπολίτευση, ακόμη και απλό σχολιασμό αρνητικών πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής είτε εντός του Δημ.Συμβουλίου είτε εκτος!

Ο καθένας μας μπορεί να αξιολογήσει και την ευθύνη και που κατανέμεται !

Όπως ανέφερα και Δημόσια η συμμετοχή μου δεν σημαίνει λευκή επιταγή και πιστεύω ισχύει για όλους μας! προϋποθέτει όλα τα παραπάνω που όλοι μαζί θέσαμε και δυστυχώς απουσιάζουν με ένα μεγάλο ερωτηματικό Γιατι ;;;

Θα σας καλούσα να αξιολογήσετε όλα τα παραπάνω και να μην προτρέξετε στην ευκολία…λόγια ηττημένου !….δικαιολογία για να αποχωρήσω !

Δεν ένοιωσα ηττημένος σε μια εκλογική διαδικασία που κάθε άλλο τελικά είχε την αναζήτηση κοινής πορείας όπως αρχικά ορίσαμε.

Δεν θα αποδυναμώσει την συνεχή προσπάθεια μου για θετική προσφορά από όποια θέση επιλέξω να βρίσκομαι και δεν είναι πάντα δεμένη σε καρέκλα.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και όπως πάντα στη διάθεση σας στον κοινό προβληματισμό και προσπάθεια .

Καλή Ανάταση παντού !

ΣΑΒΒΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών