Μ. Μαρκόπουλος: Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι πολύ καλό

Μ. Μαρκόπουλος: Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι πολύ καλό

Μ. Μαρκόπουλος: Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι πολύ καλό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 832 ΦΟΡΕΣ

Πολύ καλό χαρακτήρισε το ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν φέτος ο πρόεδρος της ΕΞΡ κ. Μανώλης Μαρκόπουλος μιλώντας στον “Sky Rodos”.

«Νομίζω πως έχουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα με τέσσερις αγορές να δίνουν τoν τόνο. Είναι η αγγλική, η γερμανική, η γαλλική και η αγορά του Ισραήλ. Και οι 4 έχουν κάνει ένα ιδιαίτερα καλό ξεκίνημα για τον Απρίλιο στη Ρόδο», δήλωσε.

Σε ερώτηση σχετικά με τις πληρότητες στα ξενοδοχεία, ανέφερε: «Το 25 με 30% των ξενοδοχείων της Ρόδου έχουν ανοίξει στο τρίγωνο Ιξιά, Φαληράκι, Κολύμπια και λίγα στη Νότια Ρόδο. Οι τιμές είναι χαμηλές. Τουλάχιστον προσφέρουν απασχόληση και ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν».

Σχετικά με τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στη σεζόν και στις εκλογές που έρχονται, δήλωσε: «Οι συγκυρίες είναι υπέρ μας. Όσο και αν δεν είναι ανθρώπινο να το λέμε, ο σεισμός στην Τουρκία έπαιξε ρόλο. Ο χειμώνας ήταν ήπιος και τα νοικοκυριά της βόρειας Ευρώπης δεν πιέστηκαν τόσο στο κόστος της θέρμανσης. Ο πληθωρισμός λίγο υποχωρεί. Μας ανησυχεί λίγο η άνοδος των επιτοκίων. Στο σύνολο τα δεδομένα είναι υπέρ μας».

Για τις εκλογές τόνισε: «Δεν νομίζω πως τον επισκέπτη που θέλει να έρθει στην Ελλάδα τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το εκλογικό μας αποτέλεσμα. Θέλει να περάσει όμορφα τις διακοπές, θέλει ποιοτικό προϊόν για να πιάσουν τόπο οι αποταμιεύσεις που έκανε για τις διακοπές του. Δεν τον ενδιαφέρει τι θα ψηφίσουμε εμείς. Ξέρει πως ερχόμενος στην Ελλάδα με οποιαδήποτε κυβέρνηση θα βρει ένα ποιοτικό προϊόν».

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»