Τάκης Πότσος: Απαράδεκτη κατάσταση με την καθαριότητα στο νησί

Τάκης Πότσος: Απαράδεκτη κατάσταση με την καθαριότητα στο νησί

Τάκης Πότσος: Απαράδεκτη κατάσταση με την καθαριότητα στο νησί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 637 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί μας λόγω καθαριότητας εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα κ. Τάκης Πότσος. Ο κ. Πότσος συγκεκριμένα ανέφερε: 

Στο όριο βρίσκεται πάλι η κατάσταση με τα σκουπίδια σε όλο το νησί της Ρόδου, ενώ η σαιζόν έχει ξεκινήσει και οι ανάγκες στο τομέα της καθαριότητας αυξάνονται διαρκώς.

Και τι δεν έχουν πει και τι δεν έχουν τάξει στο Ροδιακό λαό οι τοπικοί άρχοντες δήμου και περιφέρειας. Από Ρόδο γεμάτη λάμψη, Ρόδος παγκόσμιος βιώσιμος προορισμός, Ρόδος πρώτη στα ρεκόρ ανάπτυξης, αφίξεων, εσόδων και πάει λέγοντας. Αν επιδιώκουν να «τυφλώσουν» τον κόσμο από τη πολλή «λάμψη», η ίδια η πραγματικότητα τους χαλά το παραμύθι. Αυτό που λάμπει τελικά είναι το χρήμα που κερδίζουν όλοι όσοι έχουν αλώσει τα πάντα στη Ρόδο.

Ας μας πουν γιατί δεν προσλαμβάνουν μόνιμο προσωπικό για τη καθαριότητα, ας μας πουν πόσα σύγχρονα απορριμματοφόρα δεν θα μπορούσε να έχει ο δήμος, αντί να δίνει εκατομμύρια σε ιδιώτες. Καμιά άλλη παράταξη δεν υποστηρίζει αυτή τη πρόταση εκτός από τη Λαϊκή Συσπείρωση που την έχει καταθέσει αμέτρητες φορές στη τωρινή και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Κι ας μην μας πουν πάλι ότι δεν μας επιτρέπει ο νόμος γιατί οι δικές τους κυβερνήσεις , τα δικά τους κόμματα μπαινοβγαίνουν στην κυβέρνηση. Ούτε τολμούν να τους πάνε κόντρα, ούτε και θέλουν. Όρκο δίνουν στην ίδια αντιλαϊκή πολιτική. Αυτήν που θάβει τις ανάγκες μας και «ανασταίνει» τα κέρδη των λίγων. Καιρός ν’ αλλάξουμε σελίδα. Ως εδώ. Με ΚΚΕ δυνατό παντού ν’ ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές, για μια ζωή που αξίζει στο λαό που δημιουργεί κάθε «θαύμα».

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου