Νέες δαπάνες για την προβολή των νησιών μας

Νέες δαπάνες για την προβολή των νησιών μας

Νέες δαπάνες για την προβολή των νησιών μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 628 ΦΟΡΕΣ

Νέες δαπάνες που αφορούν τη διαφημιστική προβολή νησιών της Περιφερειακής Eνότητας Δωδεκανήσου ενέκρινε ο περιφερειάρχης Nοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Ειδικότερα ενέκρινε την ανάθεση στην εταιρεία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο "ΤΟΥΡΙΣΜ ΤΖΕΝΕΡΙΣ" της ψηφιακής διαφημιστικής προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα της Ρόδου και της Κω.


Η προβολή θα γίνει μέσω της πλατφόρμας Travel Audience στις αγορές ενδιαφέροντος Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Ολλανδία, Φινλανδία, Νορβηγία και Αυστρία μέσω διαφήμισης στο διαδίκτυο (online programmatic advertising).
Η καμπάνια θα υλοποιηθεί με τη χρήση δύο banners, ένα για τη Ρόδο και ένα για την Κω, διάφορων μεγεθών. Ο συνολικός αριθμός εμφανίσεων (impressions) των banners ανέρχεται συνολικά σε τουλάχιστον 3.937.500 εμφανίσεις έναντι του ποσού των 37.200,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.


Επίσης ενέκρινε την ανάθεση στην εταιρεία: ‘’TRIPADVISOR LIMITED’’, της διαφημιστικής προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Η.Π.Α.) μέσω εμφάνισης στην ιστοσελίδα Tripadvisor.com, έναντι του ποσού των 30.000,00 € και την ανάθεση στην εταιρεία “NOVUS MIND LIMITED” της κατάρτισης σχεδίου με τους βασικούς άξονες της στρατηγικής και την online προώθηση και επικοινωνία του τουριστικού προϊόντος της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, έναντι του ποσού των 25.000,00 €.

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»