Α. Αρφαράς: Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε πειραματισμούς με κυβερνήσεις ηττημένων

Α. Αρφαράς: Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε πειραματισμούς με κυβερνήσεις ηττημένων

Α. Αρφαράς: Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε πειραματισμούς με κυβερνήσεις ηττημένων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 630 ΦΟΡΕΣ

Στην πολιτική επικαιρότητα καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις εθνικές εκλογές αναφέρθηκε μιλώντας στον “Sky Rodos” χθες ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς.

Ο κ.Αρφαράς αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο και όσα έχουν από την κυβέρνηση της ΝΔ στη χώρα για την βελτίωση της ζωής των πολιτών καθώς και στα νησιά μας.

Αναφέρθηκε και στην ομιλία του πρωθυπουργού χθες στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι αυτή η αναμέτρηση θα φέρει μια νέα εντολή για μια νέα γόνιμη κυβερνητική θητεία της Νέας Δημοκρατίας.

«Παρακολούθησα την τοποθέτηση του πρωθυπουργού όπως αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει και έθεσε τους στόχους της επόμενης τετραετίας διάφανα και σοβαρά», δήλωσε ο κ. Αρφαράς.

Σχετικά με την αυτοδυναμία και τις προθέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για συγκρότηση κυβέρνησης των ηττημένων, δήλωσε:

«Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις είναι εκείνες που μας εκφράζουν και είναι αποτελεσματικές, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και παράγουν έργο», δήλωσε.

«Οι εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο και στην περιοχή μας δείχνουν πως δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε πειραματισμούς. Είναι σημαντικό στην πρώτη κάλπη να δοθεί δύναμη στη ΝΔ για να σχηματίσει μια σημαντική διαφορά από τα άλλα κόμματα. Ο στόχος της αυτοδυναμίας εκτιμούμε πως είναι εφικτός. Τα ποσοστά του κόμματος ανεβαίνουν», τόνισε ο κ. Αρφαράς.

Σε ερώτηση αν η ΝΔ κρατήσει δυνάμεις στην περιοχή μας ή θα έχει απώλειες εξαιτίας της δυσαρέσκειας των πολιτών δήλωσε:

«Η ΝΔ έχει να δείξει υπαρκτό έργο σε όλους τους τομείς από το μεταναστευτικό στον τουρισμό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών την αντιμετώπιση των κρίσεων».

Ο κ. Αρφαράς αναφέρθηκε και στο κυβερνητικό έργο στα νησιά μας. «Και τι δεν έκανε η ΝΔ στα νησιά μας. Είδατε τι έγινε με το μεταναστευτικό. «Οι μειωμένοι συντελεστές του ΦΠΑ θα επιστρέψουν όταν το επιτρέψουν τα δημοσιονομικά μας.

Αυτοί που τους κατήργησαν δεν μπορούν να μιλούν. Ο κόσμος πρέπει να δει ποιος είναι ο ικανότερος να διοικήσει τη χώρα. Πότε είδαμε ξανά Έλληνα πρωθυπουργό να χειροκροτείται στο Κογκρέσο;», είπε.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»