Εξαιρετική η παρουσία των Ακαδημιών Αρχαγγέλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο “Kos Youth Festival 2023”

Εξαιρετική η παρουσία των Ακαδημιών Αρχαγγέλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο “Kos Youth Festival 2023”

Εξαιρετική η παρουσία των Ακαδημιών Αρχαγγέλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στο “Kos Youth Festival 2023”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6733 ΦΟΡΕΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν δέκα μέρες το “Kos Youth Festival 2023”, αφού έπεσε η αυλαία και φέτος στο παλιό γήπεδο Ανταγόρα, με τον κόσμο να δίνει βροντερό «παρών» και ένα ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά.

Συνολικά 28 ομάδες και πάνω από 1000 ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τρεις ημέρες στα γήπεδο του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω, στο παλιό γήπεδο Ανταγόρα, στο νέο στάδιο Ανταγόρα και στο Ζηπάρι και πήραν το χειροκρότημα απ’ όλους.

Οι διοργανωτές Σταμάτης Τογρού, Στέργος Μαρίνος και Γιάννης Μανούσογλου με την παρουσία και άλλων ομάδων τη φετινή σεζόν και μεγάλων ΠΑΕ, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Ιωνικός, συμβάλλουν σημαντικά, ώστε γίνει το αναπτυξιακό αυτό φεστιβάλ θεσμός για το νησί της Κω.

Η ομάδα του Ολυμπιακού πήρε την πρώτη θέση στην Κ-12, ενώ στους τελικούς των «μεγάλων» οι Αργοναύτες επικράτησαν του ΠΑΟΚ Κω στην Κ-16 και ο Ολυμπιακός του ΠΑΟΚ στην Κ-14.

Οι ομάδες παρέλασαν, πήραν τις τιμητικές τους πλακέτες και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες, με την Κλεοπάτρα Μισαηλίδου να παρουσιάζει την εκδήλωση.

Καλές εντυπώσεις άφησαν οι Ακαδημίες Αρχαγγέλου

Σημαντική ήταν η παρουσία των Ακαδημιών Αρχαγγέλου με προπονητή τον Μανώλη Πατσάη στη διοργάνωση αυτή και ειδικά στο παλιό γήπεδο Ανταγόρα, όπου κι έπαιξαν με την ΑΕΚ, αλλά γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες με 2-0.

Οι προπονητές των «κιτρινόμαυρων» άλλωστε, έδωσαν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Κ11 από το νησί μας για την εξαιρετική προσπάθεια. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αρχαγγέλου αφιέρωσε αυτό το σημαντικό παιχνίδι στη μνήμη δύο υποστηρικτών της ΑΕΚ που έφυγαν αναπάντεχα από τη ζωή, του Κωνσταντίνου Πατσάη και του Μιχάλη Πατσάη.

Τα παιδιά των Ακαδημιών Αρχαγγέλου που αγωνίστηκαν στον αγώνα με την ΑΕΚ:

Πατσάης Κωνσταντίνος, Βαρβαρήγος Ραφαήλ, Μπαρμπαντώνης Μιχαήλ-Άγγελος,
Μπαρμπαντώνης Τσαμπίκος, Παπαγεωργίου Παναγιώτης, Λεβέντης Αντώνης- Στέλιος, Καπόμπασης Χρήστος, Βαρέλης Ε. Νίκος, Γιακουμάκης Νικόλας, Χουστουλάκης Μανώλης, Χουστουλάκης Γιάννης, Πρόκο Άλεξ.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.