Το Sissitio επιστρέφει με ανανεωμένο μενού: Opening Παρασκευή 28 Απριλίου

Το Sissitio επιστρέφει με ανανεωμένο μενού: Opening Παρασκευή 28 Απριλίου

Το Sissitio επιστρέφει με ανανεωμένο μενού: Opening Παρασκευή 28 Απριλίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2909 ΦΟΡΕΣ

Το αγαπημένο σε όλους Sissitio επιστρέφει για το καλοκαίρι 2023, με ακόμη πιο ανανεωμένο μενού σε μοναδικές γεύσεις γαστρονομίας & κοκτέιλ και μία τεράστια λίστα κρασιών!

Το opening για τη νέα σεζόν, είναι την Παρασκευή 28 Απριλίου, στην πιο όμορφη και κοσμοπολίτικη αυλή της Μεσαιωνικής Πόλης.

Ένα από τα πιο εκλεκτά, ξεχωριστά, ατμοσφαιρικά lounge bar-restaurant της Ρόδου, εντός των τειχών της μοναδικής Μεσαιωνικής Πόλης, με ζεστή φιλοξενία, άψογο σέρβις, υψηλή γαστρονομία, υπέροχες μουσικές επιλογές και ασυναγώνιστη θέα στο μοναδικό-μαγευτικό μνημείο, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου.

Το μενού με τις εντυπωσιακές επιλογές για το 2023 στο Sissitio είναι εμπνευσμένο από τα προϊόντα και τους συνδυασμούς που προσφέρουν η ελληνική γη και η θάλασσα, σε ένα εγχείρημα εναρμόνισης της παράδοσης, με πιο μοντέρνες πινελιές, με μοναδικό στόχο τη θρέψη και την ικανοποίηση ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών.

Το νέο μενού φέρει την υπογραφή του Executive chef Λευτέρη Μοσχίδη και συνεπιμεληθήκαν ο chef Δημήτρης Πιστόλης, ο sous-chef Γιώργος Ανδρέου και όλη η ομάδα της κουζίνας του Sissitio.

Και τα μοναδικά αρωματικά κοκτέιλ είναι εμπνευσμένα από την ελληνική γη, με μια σύγχρονη έκφραση στην εκτέλεση και στην παρουσίαση! Η ομάδα του bar κατέληξε στην προσεγμένη λίστα, στους καρπούς της γης, τα φρούτα, βότανα και μπαχαρικά του τόπου μας, όπως επίσης και σε συνταγές ξεχασμένες στο χρόνο, προκειμένου να ξυπνήσουν παλιές αναμνήσεις και να χαρίσουν μια αξέχαστη γευστική εμπειρία μέσα από την cocktail-spirit list που επιμελήθηκε ο beverage director Ιωσήφ Ζααλούκ.

«Στο terroir υπάρχει και ο άνθρωπος»: Αφοσιωμένοι στα ιδανικά της φιλοξενίας, σε συνδυασμό με τη γνώση και εμπειρία που διέπει το ανθρώπινο δυναμικό, δημιούργησε η ομάδα του Sissitio ένα αξέχαστο οινικό ταξίδι μέσα από τις ετικέτες 13 χωρών που περιλαμβάνει η εκπαιδευτική λίστα των κρασιών! Τη λίστα των κρασιών επιμελείται ο operation manager και sommelier Παναγιώτης Τρέχας.

Ο χώρος αναμένεται να μας εκπλήξει και φέτος, συνεχίζοντας την πορεία του ως ένα κορυφαίο lounge bar restaurant.

Το Sissitio βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ιπποδάμου.

www.sissitio.gr, τηλέφωνο επικοινωνίας 22410-35773. Για να είστε ενήμεροι ως προς τις πληροφορίες, μπορείτε να ακολουθήσετε το Sissitio και στα social media

 

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus