Μπαράζ από φωτιές αναστάτωσε χθες τα ξημερώματα την Κρεμαστή

Μπαράζ από φωτιές αναστάτωσε χθες τα ξημερώματα την  Κρεμαστή

Μπαράζ από φωτιές αναστάτωσε χθες τα ξημερώματα την Κρεμαστή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 904 ΦΟΡΕΣ

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν στις αρμόδιες αρχές οι δυο νεαροί από την περιοχή της Κρεμαστής οι οποίοι είχαν προσαχθεί ως ύποπτοι για το μπαράζ εμπρησμών που σημειώθηκαν από τις 3 έως τις 6 χθες τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ομάδα δραστών κινούμενη στην ευρύτερη περιοχή της Κρεμαστής έβαλε φωτιές σε πολλούς κάδους σκουπιδιών προκαλώντας ταυτόχρονα και μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής αλλά και στις πυροσβεστικές και αστυνομικές αρχές.

Στο σημείο έφθασαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, καταφέρνοντας έτσι να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τις φωτιές. Άμεσα κινητοποιήθηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού καθώς και στελέχη της ασφάλειας Ρόδου και μετά από έλεγχο κατάφεραν να προσάγουν ως υπόπτους τα δύο άτομα.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που προχώρησαν σε αυτές τις ενέργειες, βάζοντας σε κίνδυνο και αναστατώνοντας ένα ολόκληρο χωριό.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος της Κρεμαστής κος Μιχάλης Δράκος χαρακτήρισε την κατάσταση απαράδεκτη και επικίνδυνη, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοιου είδους βανδαλισμοί, ενώ σημείωσε ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κος Θανάσης Στάμου, θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστων για όλα όσα έγιναν και χθες στην Κρεμαστή.

Οι τελευταίες πληροφορίες, που στηρίζονται και σε υλικό που συγκέντρωσαν αστυνομικοί από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, αναφέρουν για ομάδα 5 τουλάχιστον ατόμων που συμμετείχε σε αυτές τις ενέργειες.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός και διάσωση 35 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στη Ρόδο

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο