Χρ. Ευστρατίου: Δέχομαι οχλήσεις από συγγενείς για τις εξετάσεις οδήγησης

Χρ. Ευστρατίου: Δέχομαι οχλήσεις από συγγενείς για τις εξετάσεις οδήγησης

Χρ. Ευστρατίου: Δέχομαι οχλήσεις από συγγενείς για τις εξετάσεις οδήγησης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2260 ΦΟΡΕΣ

Οχλήσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα υποψήφιων οδηγών ώστε να παρέμβει και να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις οδήγησης, δέχεται ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου.

Όπως δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους, έχοντας στις αρμοδιότητές του και τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Δωδεκανήσου δέχεται συχνά τέτοια αιτήματα ακόμα και από... πολιτευτές, όμως τονίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ικανοποιηθούν διαβεβαιώνοντας ότι για κάθε τέτοια περίπτωση θα είναι αυστηρός.

«Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία του κόσμου. Δεν μπορεί να μας παίρνουν γονείς και να μας λένε να βοηθήσουμε για να περάσουν τα παιδιά τους. Είναι αδιανόητο και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα σε αυτό τον τομέα. Δεν μπορεί ο γονιός και ο γνωστός του γνωστού αλλά και πολιτευτές να παίρνουν τηλέφωνα για να περάσει ο μαθητής.

Δεν δέχομαι να πάρει κανένας τηλέφωνο, θα είμαι αυστηρός. Δεν είμαι σε αυτή τη θέση για να με ψηφίσουν, αλλά ήρθαμε για να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Κάποια στιγμή θα πάμε στο σπίτι μας. Δεν είναι λογικό αυτό που γίνεται, αλλά κάποιοι το θεωρούν λογικό.

Και εγώ τους λέω ότι αυτό που ζητούν, δεν είναι λογικό» δήλωσε, ενώ μιλώντας για τη λειτουργία της διεύθυνσης είπε ότι δέχεται πάρα πολύ κόσμο, αν και είναι υποστελεχωμένη ως υπηρεσία, τονίζοντας ότι ο ίδιος που διατηρεί εκεί γραφείο, βρίσκεται σε αυτό αρκετές ώρες τη μέρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Ευστρατίου, περνά από εκεί μεγάλος αριθμός κοινού για πολλές υποθέσεις όπως μεταβιβάσεις, πινακίδες, ΚΤΕΟ, διπλώματα και ενώ υπάρχει διάθεση για προσφορά και βοήθεια, δεν υπάρχει αρκετός αριθμός υπαλλήλων για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

Διαβάστε ακόμη

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί