Συνάντηση με υποψήφιους βουλευτές είχε ο σύλλογος ΑμεΑ Ρόδου

Συνάντηση με υποψήφιους βουλευτές είχε ο σύλλογος ΑμεΑ Ρόδου

Συνάντηση με υποψήφιους βουλευτές είχε ο σύλλογος ΑμεΑ Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 631 ΦΟΡΕΣ

Από τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες της επαρχίας Ρόδου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Στις 25 Απριλίου, είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε στα γραφεία μας, κατόπιν πρωτοβουλίας μας, με τρία εκλεκτά μέλη του συλλόγου μας, τα οποία μετέχουν σε διαφορετικά ψηφοδέλτια στις επερχόμενες εθνικές εκλογές!


Συγκεκριμένα, με την κυρία Σαράντη Κατερίνα υποψήφια με το ψηφοδέλτιο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δωδ/σου, αθλήτρια Παρατριάθλου με διεθνείς διακρίσεις, με πλούσια δράση για τα δικαιώματα των ΑμεΑ. Τον κύριο Μπαράκα Αθανάσιο, υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο Μέ.ΡΑ25 Δωδ/σου, χρυσό παραολυμπιονίκη, με διεθνείς διακρίσεις επί σειρά ετών, πρόεδρο του Συλλόγου Τυφλών Ρόδου. Το κύριο Θανόπουλο Κων/νο, υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο «Πλεύση Ελευθερίας» Δωδ/σου, και πρόεδρο του Συλλόγου ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Ν. Αιγαίου.


Η ενεργή πλέον ανάμειξη και η παρουσία τους στην κεντρική πολιτική σκηνή, είναι αποτέλεσμα της εκτίμησης και αναγνώρισης του πλούσιου έργου που έχουν επιτελέσει επί σειρά ετών στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης και υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ΑμεΑ, σε συνδυασμό με τις αναμφισβήτητες ικανότητες τους. Έργο το οποίο είναι γνωστό και αναγνωρισμένο από όλους όσοι είναι κοντά στο κόσμο της αναπηρίας και τον στηρίζουν.


Η φυσική αναπηρία τους, δεν στάθηκε εμπόδιο σε όλη τη μέχρι σήμερα διαδρομή τους, αντίθετα όπως και οι ίδιοι είπαν, είναι και παραμένει πηγή άντλησης δύναμης, φυσικής και ψυχικής! Η αναπηρία τόνισαν, δεν έχει κομματικές αποχρώσεις, ανήκουμε στο ίδιο κόμμα, το κόμμα των «ΑΝΑΠΗΡΩΝ»! Η δύσκολη απόφαση της συμμετοχής μας στα εθνικά ψηφοδέλτια, έγινε με μοναδικό γνώμονα, να υπηρετήσουμε το αναπηρικό κίνημα, να προσφέρουμε σε αυτό, προερχόμενοι από αυτό, συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό.


Ο σύλλογός μας έχει κάθε λόγο να είναι υπερήφανος και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τα τρία εκλεκτά μέλη του που προέρχονται από τα σπλάχνα του. Ως σύλλογος στεκόμαστε δίπλα τους, στηρίζουμε τις προσπάθειές τους, και θα χαιρόμαστε και εμείς ως Α.με. Α. για το κάθε βήμα τους στο νέο δρόμο που ακολούθησαν. Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία».

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει αύριο η Επιτροπή Περιβάλλοντος της περιφέρειας

«Σύνδεσμος Αγάπης»: Η αλληλεγγύη πάντα σε πρώτο πλάνο

Σκλαβενίτης: Νέο deal στη Ρόδο – Συμφώνησε με την αλυσίδα «Φλεβάρης»

Έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 7 νησιά

Στην περιφέρεια Αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ

Λύση με χάραξη νέου δρόμου για τη λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Λειβάδας Αρχαγγέλου!

Πλειστηριασμοί: Μαζικό "σφυροκόπημα" στη Σύμη, στο "στόχαστρο" ξενοδοχείο 3 αστέρων στη Λέσβο

Σύλλογος ΑμεΑ: Απαλλαγή από τη μηνιαία παρακράτηση φόρου σε μισθούς και συντάξεις για τα άτομα με αναπηρία άνω του 80%