Οι εργαζόμενοι του δήμου Λέρου στον αδελφοποιημένο δήμο Aschheim

Οι εργαζόμενοι του δήμου Λέρου στον αδελφοποιημένο δήμο Aschheim

Οι εργαζόμενοι του δήμου Λέρου στον αδελφοποιημένο δήμο Aschheim

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 658 ΦΟΡΕΣ

Τον αδελφοποιημένο δήμο Aschheim Γερμανίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος κ. Γ. Φιλιππίδης και μέλη του Σωματείου Εργαζόμενων του δήμου Λέρου, συνοδευόμενοι από τον αντιδήμαρχο Λέρου κ. Ν. Μπίλλη και την ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου κα Σ. Σπύρου.

Κατά την επίσκεψή τους συναντήθηκαν με τον 1ο αντιδήμαρχο του Aschheim κ. Robert Ertl, την 3η δήμαρχο κ. Marion Seitz, το γενικό διευθυντή του δήμου κ. C. Schurer και τον πρώην δήμαρχο κ. H. J.Englmann. Στους υπαλλήλους του δήμου Λέρου, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στις εγκαταστάσεις της τεχνικής υπηρεσίας, στο κέντρο Γεωθερμίας “Geothermie”, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στο νηπιαγωγείο, στο μουσείο και τη βιβλιοθήκη του Aschheim.


Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το κέντρο του Μονάχου. Στη διάρκεια της παραμονής τους, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η άριστη σχέση μεταξύ των δυο δήμων, γεγονός που επισημάνθηκε τόσο στο λόγο του αντιδημάρχου, όσο και σε εκείνο του προέδρου του Σωματείου Εργαζόμενων, οι οποίοι ευχαρίστησαν το δήμο του Aschheim για τη μέχρι τώρα στήριξή του.


Ο δήμος Λέρου εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον γενικό φιευθυντή του δήμου κ. C. Schurer, την υπεύθυνη πολιτιστικών και αδελφοποιήσεων κα Ε. Δημοπούλου, την υπεύθυνη για τους συλλόγους και τους συνταξιούχους κα K. Miroslaw, την πρόεδρο της Επιτροπής Αδελφοποίησης της Λέρου κα M. Felgner, την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Aschheim κα R.Farber για την οργάνωση της εκδρομής και σε όσους πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτή η επίσκεψη.

Ανανέωσαν μάλιστα το αντάμωμα αυτό, τον επόμενο μήνα, με την επίσκεψη που θα πραγματοποιηθεί από την 3η αντιδήμαρχο και τους εξήντα (60) υπαλλήλους του δήμου Aschheim στη Λέρο, έχοντας την ευκαιρία ν’ ανταποδώσουν την αγάπη και τη φιλοξενία τους.

Διαβάστε ακόμη

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Λέρου

Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία της Λέρου

Συνεδριάζει την Κυριακή το δημοτικό συμβούλιο Λέρου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Η Θεατρική Ομάδα Λέρου παρουσιάζει το έργο του Αλμπέρ Καμύ «Η παρεξήγηση»

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Θεατρικό Έργο στη Λέρο: Το βέλος που δεν πληγώνει