Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το σαββατοκύριακο στη Ρόδο λόγω του Μαραθωνίου

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το σαββατοκύριακο στη Ρόδο λόγω του Μαραθωνίου

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν το σαββατοκύριακο στη Ρόδο λόγω του Μαραθωνίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1044 ΦΟΡΕΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Απριλίου στη Ρόδο λόγω της διεξαγωγής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Απαγορεύουμε την στάθμευση παντός οχήματος από την 06.00΄ ώρα του Σαββάτου (29-04-2023) έως την 16.00΄ ώρα της Κυριακής (30-04-2023), α ) επί της ενταύθα Πλατείας Ελευθερίας και β) εκατέρωθεν των οδών Λέρου και Ίωνος Δραγούμη.

2. Απαγορεύουμε την κυκλοφορία παντός οχήματος την Κυριακή (30-04-2023) : α) κατά τις ώρες 05:00΄- 13:30΄ επί των οδών : Επ. Οδού Ρόδου – Καμείρου, από το 1ο έως το 3ο χλμ αυτής (διασταύρωση Φανερωμένης) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ρόδο προς Ιαλυσό – Ακτή Κανάρη (στο ρεύμα κυκλοφορίας από οδό Αλεξάνδρου Διάκου προς οδό Παπαλουκά) – Ακτή Μιαούλη – Καλύμνου – Λέρου – Κω – Γ. Παπανικολάου από τη συμβολή της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως τη συμβολή της με την οδό 7ης Μαρτίου.

β) κατά τις ώρες 05:00΄- 16:00΄ επί της ενταύθα οδού 7ης Μαρτίου από τη συμβολή της με την οδό Γ.Παπανικολάου έως τη συμβολή της με την οδό Γαλλίας.

γ) κατά τις ώρες 06:00΄- 13:30΄ επί των ενταύθα οδών : 7ης Μαρτίου από τη συμβολή της με την οδό Γαλλίας έως την Πύλη Ελευθερίας - Ακτή Σαχτούρη – Ακτή Προμηθέως (στο ρεύμα κυκλοφορίας από Καναδά προς Ακτή Σαχτούρη) - Αυστραλίας - Νέα Περιφερειακή Οδό.

δ) κατά τις ώρες 06:00΄- 16:00΄ επί της ενταύθα οδού Ιερού Λόχου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Αμερικής, έως τη συμβολή της με την οδό 7ης Μαρτίου. - Από τις ανωτέρω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης. - Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς και σύμφωνα με τις υποδείξεις των Τροχονόμων.

3. -Από 05.00΄ έως 13.30΄ ώρα της Κυριακής (30-04-2023), καθορίζουμε ως οδούς διπλής κυκλοφορίας:

α) Ακτή Κανάρη στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Παπαλουκά προς την οδό Αλεξάνδρου Διάκου.

β) Ακτή Προμηθέως στο ρεύμα κυκλοφορίας από την οδό Καναδά προς την είσοδο του Τουριστικού Λιμένα Ρόδου.

γ) Οδό Κολοκοτρώνη από τη συμβολή της με την οδό Αυστραλίας έως τη συμβολή της με την οδό Καποδιστρίου.

δ) Οδό Λέρου. -Από 05:00΄ έως 13:30 ώρα της Κυριακής (30-04-2023), καθορίζουμε ως οδούς μονής κατεύθυνσης: από το 1ο χλμ έως το 3ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ρόδου- Καμείρου (Κάτω Πέτρες – Φανερωμένη) το ρεύμα κυκλοφορίας από Ιαλυσό προς Ρόδο και στην συνέχεια θα αντιστραφεί στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ρόδο προς Ιαλυσό.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας