Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί

Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί

Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1326 ΦΟΡΕΣ

Με νέα έργα – φωτογραφίες ανανεώθηκε την Τετάρτη η έκθεση με θέμα «Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί», που υλοποιείται από το Κέντρο Πρόληψης «Δίοδος» από το 2021 σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΡ και την υποστήριξη της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου.

Είναι φωτογραφίες των συμπολιτών μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Διόδου» και βρίσκονται τοποθετημένες σε 3 σημεία της πόλης μας, στην πλατεία Κύπρου, στην πλατεία I.Ζίγδη- Ακαδημίας και στον Τρούλο απέναντι από το «Ακταίον».

Οι νέες φωτογραφίες είναι έργα της Άννας Οικονόμου και Άννας – Δάφνης Καβουκλή και από τα μέλη του Φωτογραφικού Εργαστηρίου Ρόδου, Θέκλα Ματσαμά, Ζωή, Μαρία Σαρικά και Ειρήνη Σταυρά.

Έναυσμα και έμπνευση για τη δράση αυτή όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «Διόδου» αποτέλεσε η ανάγκη σύνδεσης της τέχνης στην καθημερινή μας ζωή, της τέχνης που αποσυμπιέζει, καταπραΰνει, ευαισθητοποιεί και μαθαίνει τον άνθρωπο να κατανοεί ευκολότερα όσα βρίσκονται γύρω του δίνοντας του τα κλειδιά για μια ζωή με νόημα!

Το επόμενο διάστημα η δράση θα εμπλουτιστεί με νέα θεματική, δίνοντας τη δυνατότητα τόσο στους Ροδίτες όσο και στους επισκέπτες της, να αναζητήσουν μέσω της τέχνης, τα ψυχικά αποθέματα και τις προσωπικές τους πηγές δύναμης.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας